Hazine ve Maliye Bakanlığı Kadrolu 400 Memur Alımı Yapacak (GİH 6-9 Derece)

Hazine ve Maliye Bakanlığı Kadrolu 400 Memur Alımı Yapacak (GİH 6-9 Derece)

Hazine ve Maliye Bakanlığı bünyesinde GİH sınıfı 6. ve 9. derecelere olmak üzere yeni memur alımı başvuruları alınacak. 400 kadrolu memur atama başvuru süreci ve tüm detaylar bu yazımızda yer alıyor.

Genel İdari Hizmetler GİH sınıfı 6. dereceler iler 9. dereceler için güncel kamu personel alımı başvuruları alınacak. Hazine ve Maliye Bakanlığı bünyesinde yeni 400 kadrolu memur alımına kimler başvuru yapabilecek? İŞ İLANLARI KARİYER olarak güncel başvuru sürecini, detayları ve tüm şartları bu yazımızda hazırladık. İşte gerekli bilgiler.

Kamu personel alımı başvuru (Genel Şartlar)

Hazine ve Maliye Bakanlığı 400 memur alımına başvuru için adayların 657 Devlet Memurları Kanununda yer alan genel şartları taşıması gerekmektedir. Ayrıca adayların 35 yaşını doldurmamış olması şartı da var. KPSS olarak da 2021 ve 2022 KPSS’den en az 75 puan alması şartı var. 2022 KPSS sınav puanı Bakanlığı memur alımı başvuru sürecine yetişecektir.

Kamu memur alımı mezuniyetler

Kamu personel alımı için adayların lisans mezunu olması gerekiyor. İşte lisans alanında gerekli bölümler ise şunlardır: Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisat, işletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinden mezun olmak şartı var.

Hazine ve Maliye Bakanlığı personel alımı başvuru tarihi

Hazine Bakanlığı için güncel memur alımı başvuruları Ekim ayında olacak. Başvuru iş ve işlemleri ÖSYM’ce alınacak. Başvuru süreci ise 27 Ekim-2 Kasım 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. İşte gerekli tüm detayları bulabileceğiniz başvuru kılavuzu:

 

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum