Haziran Ayı 4 Bin 134 Memur Alımı Başvuru Kılavuzları Yayımlandı

Haziran Ayı 4 Bin 134 Memur Alımı Başvuru Kılavuzları Yayımlandı

2021 yılı Haziran ayı kamu personeli, memur, personel, işçi alımları kapsamında toplam 4 bin 134 kadro için başvuru kılavuzları yayımlandı. Haziran ayı tüm personel alımı başvuru süreçleri ve detaylarını bu yazımızda bulabilirsiniz.

Birçok kamu kurum ve kuruluşuna Haziran ayı MEMUR, İŞÇİ, PERSONEL ALIMLARI kapsamında en az ilkokul olmak üzere, lise, önlisans ve lisans mezunu adayların başvuru yapabileceği başvuru kılavuzları Haziran ayı için yayımlandı. İşte tüm kurumların başvuru süreçleri ve detayları ile kontenjanlarına dair bilgiler.

4134 KAMU PERSONELİ ALIMI KONTENJANLARI

İller Bankası 365 Personel Alımı,

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kadrolu 250 Zabıta Memuru Alımı,

elal Bayar Üniversitesi 31 Sözleşmeli Personel Alımı,

Çanakkale İl Özel İdaresi Sözleşmeli 4 Personeli Alımı,

Bandırma Üniversitesi 10 Personel Alımı,

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı 2 Personel Alımı,

Kültür ve Turizm Bakanlığı Daimi 45 Personel Alımı,

Türk Akreditasyon Kurumu 1 Memur Alımı,

OGM 2083 İşçi Alımı,

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi 13 Sözleşmeli Personel Alımı,

İnönü Üniversitesi 95 Memur Alımı,

İçişleri Bakanlığı 110 Kaymakam Alımı,

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 541 Memur Alımı,

Sosyal Güvenlik Kurumu Kadrolu 50 Memur Alımı,

Gaziantep Üniversitesi 102 Memur Alımı,

İBB 278 Zabıta Memuru Alımı,

Gürçayır Belediyesi 1 Memur Alımı,

Katip Çelebi Üniversitesi 3 Memur Alımı,

Osmangazi Belediyesi 15 Memur Alımı,

Tekirdağ Büyükşehir 100 Zabıta ve İtfaiye Eri Alımı,

Melikgazi Belediyesi 5 Devlet Memur Alımı,

Gaziosmanpaşa Belediye 30 Memur Alımı olmak üzere kamuya 4 bin 134 Kamu personeli, işçi, memur alımları Haziran ayı başvuru ilanları yayımlandı. Aşağıdaki MAVİ linklere tıklayarak tüm ilanların başvuru kılavuzlarına direkt olarak erişim sağlayabilirsiniz.

İller Bankası 365 Personel Alımı

İller Bankası A.Ş. Genel Müdürlüğüne 365 sözleşmeli memur alımı yapılacak. Sözleşmeli personel giriş sınavı İLANI yayımlandı ve başvurular alınmaya başladı. İller Bankası Genel Müdürlük ve Yurt İçi Hizmet Birimlerinde sözleşmeli olarak çalıştırılmak üzere alım yapılacak unvanlar:

Mühendis, Mimar, İç Mimar, Şehir Plancısı, Peyzaj Mimarı, Avukat, Tekniker, Yönetim Personeli(İstatistikçi) ve Yönetim Personeli alımları kapsamında 365 memur alımı yapacak. Adaylar başvurularını 11 Haziran 2021 tarihine kadar yapabileceklerdir.

Ankara Büyükşehir Belediyesi zabıta alımları yapacak. 250 zabıta alımlarına başvuru için kılavuz yayımlandı. Başvuru için tüm adayların en az B sınıfı ehliyeti olması gerekiyor. Lisans mezunları için KPSS’den 70 istenirken, önlisans mezunları için en az 60 isteniyor. Adaylar başvurularını 14 Haziran ile 30 Haziran tarihleri arasında yapmaları gerekiyor. Başvurular şahsen olacaktır.

Kamu grubu personel alımı iş ilanları yayımlanmaya devam ediyor. Kamu üniversitesi istihdam ilanlarında yer alan bilgilere göre farklı unvan ve kadrolarda toplamda 31 kişilik alım yapılacaktır. Detaylar ve başvuru kılavuzu adayların bilgisine sunuldu.

Adaylar; 27 Hemşire alımı, 1 Röntgen Teknisyeni alımı, 2 Laborant alımı ve 1 Sağlık Teknikeri alımı ilanlarına başvuru yapabilecektir. Başvurular 4 Haziran'da sona eriyor.

Çanakkale İl Özel İdaresi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından 2021 yılı sözleşmeli personel alımı ilanı yayımlandı. Sözleşmeli memur kadrolarına arkeolog, mimar, inşaat teknikeri ile harita teknikeri alımı yapılacak. Adaylar başvurularını 3 Haziran 2021 tarihine kadar yapmaları gerekiyor. Başvurular Çanakkale İl Özel İdaresine şahsen yapılması şartı bulunmaktadır.

Bandırma Onyedi eylül üniversitesi bünyesinde görevlendirilmek üzere daimi kadroda en az lise mezunu 10 güvenlik görevlisi personel alınacaktır. 31 Mayıs tarihine kadar yapılacaktır. Adaylar başvurularını İŞKUR internet adresi üzerinden Online olarak yapabileceklerdir.

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı bünyesinde görevlendirilmek üzere yüksek maaşla sözleşmeli personel alınacaktır. Adaylar için başvurular 8 Haziran tarihine kadar (8 Haziran dahil) yapılacaktır.

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Kapadokya Alan Başkanlığı Personel Alımı kapsamında 45 daimi işçi kadrosu için internet başvuruları devam ediyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı Daimi 45 Personel Alımı İnternet Başvuruları 4 Haziran'a kadar devam edecek.

Dışişleri Bakanlığı Türk Akreditasyon Kurumunda görevlendirilmek üzere KPSS puan sınırı olmaksızın 1 sözleşmeli bilişim personeli alınacaktır. Adaylar başvurularını 31 Mayıs - 14 Haziran tarihleri arasında yapacaklardır.

Orman Genel Müdürlüğü OGM 2021 yılı işçi alımları yapacak. Adaylar başvurularını İŞKUR üzerinden Haziran ayı içerisinde yapabileceklerdir. Başvurular öncesinde OGM işçi alımlarına dair genel başvuru şartlarını hazırladığımız haber sonrasında adaylar için bekleme süreci başladı. OGM işçi alımları 14-18 Haziran 2021 tarihlerinde başvurular alınacak.

Kamu üniversitesi bünyesinde Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS taban puan şartı olmadan 2020 KPSS'ye katılan adayların başvuru yapabileceği sözleşmeli memur alımı başvuruları devam ediyor. Lise, Önlisans ve lisans mezunu adayların başvuru yapacağı ilan için büro personeli, tekniker, teknisyen, şoför ve çözümleyici, sistem programcısı ünvanlarında alımlar gerçekleştirilecek.

Adaylar başvurularını haberimizin en altında yer alan "Başvuru Ekranı" alanı üzerinden üniversite internet sitesinden yapabileceklerdir. Başvuru son tarihi 31 Mayıs 2021 Pazartesi günüdür.

İnönü Üniversitesi bünyesinde görevlendirilmek üzere KPSS puan sınırı olmadan yazılı sözlü sınavsız daimi kadroda 95 sözleşmeli personel alımı yapılacağı açıklandı. 35 Hemşire, 1 Biyolog, 2 Diğer Sağlık Personeli, 6 Büro Personeli, 51 Sağlık Teknikeri alımları için başvurular tamamlanıyor. Adaylar başvurularını 1 Haziran 2021 tarihine kadar yapacaklardır.

T.C. İçişleri Bakanlığı Mülki İdare Amirliği Hizmetleri Sınıfı’na 110 kaymakam adayı alımı kapsamında sınav ilanı yayımlandı. 110 kadroya kaymakam alımına kimler başvuru yapabilir?

Adaylar başvurularını 2 Haziran 2021 tarihine kadar ÖSYM’nin Aday İşlemleri Sistemi AİS internet adresinden sadece çevrim içi yapmaları gerekiyor.

SGK memur alacak! Sosyal Güvenlik Kurumu SGK tarafından 50 kadroya memur alımı için başvuru kılavuzu yayımlandı. SGK 50 sosyal güvenlik denetmen yardımcısı alımı için başvurular internet üzerinden yapılabilecek.  Adaylar başvurularını 4 Haziran'a kadar online olarak e-Devlet üzerinden SGK'nın online başvuru sisteminden yapılabilecektir.

Kamu hastanesi sözleşmeli 102 memur alımları için başvurularda son günler. Gaziantep ili iş ilanları kapsamında Gaziantep Üniversitesi tarafından başvurular alınıyor.

Adaylar başvurularını 31 Mayıs 2021 Pazartesi gününe kadar yapmaları gerekiyor. Başvuruların kılavuzda belirtilen adrese şahsen yapılması gerekmektedir.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İBB kadrolu zabıta alımları yapacak. Başvurulara dair ilan yayımlandı. Sınava girmek isteyen adaylar, 21 Haziran 2021 – 27 Haziran 2021 tarihleri arasında e-Devlet internet adresi üzerinden elektronik ortamda başvuru yaparak BAŞVURU FORMUNU imzalamak üzere indireceklerdir.

Sivas İli Gürçayır Belediyesi bünyesinde istihdam edilmek üzere daimi kadroda KPSS 65 puanla ikamet şartsız en az Önlisans mezunu Programcı alınacaktır. Adaylar başvuru işlemlerini 21 – 23 Haziran 2021 tarihleri arasında (23 Haziran dahil) yapacaklardır.

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörlüğü sözleşmeli bilişim personeli alım ilanı yayımlandı. Kamu personeli alımları kapsamında üniversiteye en az 7 bin TL maaşla olmak üzere 21 TL'ye kadar ücretle kadrolara başvurular başladı. Detaylar ve memur alımı kontenjanları bu haberimizdedir.

Adaylar başvurularını online olarak yapabileceklerdir. Başvurular için aşağıdaki "başvuru ekranı" bağlantısı üzerinden direkt olarak erişim sağlayabilirsiniz. Başvurular 10 Mayıs ile 11 Haziran 2021 tarihleri arasında olacaktır.

 Bursa Osmangazi Belediye Başkanlığı bünyesinde görevlendirilmek üzere KPSS 60 puanla daimi kadroda 15 Memur ve Zabıta Memuru alınacaktır. Adaylar için başvuru tarihi 7 - 14 Haziran 2021 tarihleri arasında yapılacaktır.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bünyesinde istihdam edilmek üzere daimi kadroda KPSS 60 puanla ikamet şartsız en az Önlisans mezunu 100 Zabıta Memuru ve İtfaiye Eri alınacaktır. Adaylar başvuru işlemlerini 14 – 18 Haziran 2021 tarihleri arasında (18 Haziran dahil) yapacaklardır.

Mayıs ayı kadrolu memur alımları bir kurum için daha başladı. Kayseri Melikgazi Belediyesi ikamet şartı olmaksızın yeni kadrolara personel alacak. İkamet şartsız Türkiye geneli başvuru için adaylar 10 Haziran 2021 tarihine kadar işlemlerini tamamlayabilir. Başvuruların şahsen yapılması gerekmektedir.

Belediye personeli memur alımları bünyesinde başvurular 31 Mayıs’ta başlayacak. Gaziosmanpaşa Belediyesi 30 devlet memuru alımına kimler başvuru yapabileceğine dair süreci ve başvuru şartlarının tamamını bu haberimizde bulabilirsiniz. Başvurular 31 Mayıs ile 6 Haziran tarihleri arasında yapılabilecek. Başvurular boy ve kilo ölçümü olduğundan sadece şahsen yapılacaktır. Adaylar Türkiye geneli başvuru yapabilecektir. İkamet şartı bulunmamaktadır.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.