İBB En Az Lise KPSS İkamet Yok Daimi 21 Personel Alımları

İBB En Az Lise KPSS İkamet Yok Daimi 21 Personel Alımları

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından İŞKUR üzerinden yayınlanan ilanlara göre kurum bünyesinde istihdam edilmek üzere en az lise mezunu daimi kadroda KPSS ve İkamet şartsız 21 personel alımı yapılacağı belirtilmektedir.

İŞKUR Kurum Dışı ilanlar kategorisinde İstanbul Büyükşehir Belediye Şirketi İSPER A.Ş. bünyesinde görevlendirilmek üzere en az lise mezunu daimi kadro KPSS ve İkamet şartsız toplamda 21 personel alınacağı duyurulmuştur.

Alınacak personellerin unvan ve sayı dağılımları

2 Yönetici Sekreteri/Asistanı, 1 Ambulans Şoförü, 1 Bilgi İşlem Destek Personeli, 1 Büro Personeli, 2 Bina Elektrikçisi, 2 Çatıcı, 1 Demir Doğrama/Kaynakçı, 1 Fayansçı, 6 Bakım Onarım Destek Personeli, 1 Sıvacı, 2 Mekanik ve Sıhhi Tesisat Ustası ve 1 Bakım onarım Sorumlusu.

Tüm adaylar için başvuru şekli ve yeri

Adaylar başvuru işlemlerini kurum e-posta adresine (basvuru@isper.istanbul) Online olarak yapacaklardır.

İSPER 18 personel için başvuru zamanı

Adaylar başvurularını 13 Nisan 2021 tarihine kadar (13 Nisan dahil) yapacaklardır.

Bilgi İşlem Destek Personeli için aranan nitelikler

En az Bilgisayar programcılığı mezunu olmak, Esnek çalışma saatlerine ve yoğun iş temposuna uyum sağlayabilecek olmak, Problem çözme yeteneğine sahip olmak, Microsoft bileşenlerine hakim olmak, Windovs Lınux OS işletim sitemine hakim olmak, Active directory, Exchange service vb. programlar hakkında bilgi sahibi olmak.

Büro Personeli için aranan nitelikler

En az Lisans mezunu olmak, Esnek çalışma saatlerine ve yoğun iş temposuna uyum sağlayabilecek olmak, Takım çalışmasına yatkın olmak.

Bina Elektrikçisi, Çatıcı, Demir Doğrama-Kaynakçı, Fayansçı, bakım Onarım Destek Personeli, Sıvacı için aranan ortak nitelikler

Meslek lisesi mezunu olmak veya mesleki yeterlilik belgesine sahip olmak, Görevini yapmasına engel hastalığı bulunmamak, B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ve aktif araç kullanabiliyor olmak, Fiilen halen bu mesleği yapıyor olmak ve En fazla 40 yaşında olmak.

Mekanik ve Sıhhi Tesisat Ustası için aranan nitelikler

Meslek lisesi mezunu olmak veya mesleki yeterlilik belgesine sahip olmak, Görevini yapmasına engel hastalığı bulunmamak, Alanında deneyimli olmak, B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ve aktif araç kullanabiliyor olmak, Fiilen halen bu mesleği yapıyor olmak.

Bakım Onarım Sorumlusu için aranan nitelikler

Meslek lisesi mezunu olmak veya mesleki yeterlilik belgesine sahip olmak, Görevini yapmasına engel hastalığı bulunmamak, E sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ve aktif araç kullanabiliyor olmak.

İSPER Ambulans Şoförü için başvuru zamanı

Adaylar başvurularını 14 Nisan 2021 tarihine kadar (14 Nisan dahil) yapacaklardır.

Ambulans Şoförü için aranan nitelikler

En az Lise mezunu olmak, Askerlikle ilişiği bulunmamak, İletişim becerisine sahip olmak, En az 5 yıllık B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, Temel bilgisayar programlarına hakim olmak, SRC1, SRC2 ve Psikoteknik belgelerine sahip olmak, Ambulansta çalışmasına hasta taşımasına vs. sağlık durumun uygun olması.

İSPER Yönetici Sekreteri/Asistanı için başvuru zamanı

Adaylar başvurularını 12 Nisan 2021 tarihine kadar (12 Nisan dahil) yapacaklardır.

Yönetici Sekreteri/Asistanı için aranan nitelikler

Tercihen Lisans mezunu olmak, Bilgisayar ve Ofis programlarını iyi derecede kullanabiliyor olmak ve 696 sayılı KHK şartlarını taşımak.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum