İBB Sürekli Kadro En Az Ortaokul 3 Unvanda Personel Alımı! İŞKUR’da

İBB Sürekli Kadro En Az Ortaokul 3 Unvanda Personel Alımı! İŞKUR’da

İBB tarafından İŞKUR’da yayınlanan ilanlarda 3 unvanda sürekli kadroda en az ortaokul mezunu personeller alınacağı belirtilmektedir.

İŞKUR web sayfasında yayınlanan ilanlara göre İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde istihdam edilmek üzere 3 unvanda sürekli kadroda en az ortaokul mezunu 5 personel alınacaktır. Detaylar haberimizde.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi başvuru süresi ve başvuru şekli

Adaylar başvurularını 13 Şubat 2022 tarihine kadar kurum kariyer sayfası üzerinden Online olarak yapacaklardır.

Şehir Plancısı alımında aranan nitelikler (2 kişi)

Üniversitelerin ilgili bölümlerinden Lisans mezunu olmak, Tercihen yüksek lisans yapmış veya yapıyor olmak, İyi derecede MS Office, Autocad, Photoshop, ArcGIS vb. programları kullanabiliyor olmak, İyi derecede İngilizce biliyor olmak, Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış olmak, Kamu ve özel sektör tecrübesine sahip olmak, İstanbul ilinde ikamet ediyor olmak.

Bilgisayar Programcısı alımında aranan nitelikler (2 kişi)

Analitik düşünme ve problem çözme yeteneği gelişmiş olmak, Enerjik takım çalışmasına yatkın uyumlu ve iletişimi kuvvetli olmak, Öğrenme ve kişisel gelişime önem vermek, En az Lise mezunu olmak.

Aşçı Yardımcısı alımında aranan nitelikler (1 kişi)

Ortaokul mezunu olmak, Tercihen meslek liselerinin yiyecek içecek servis hizmetleri bölümü mezunu olmak, Daha önce benzer pozisyonda 2 yıl çalışmış olmak, MEB onaylı hijyen belgesine sahip olmak, Erkek olmak, Vardiyalı çalışabilecek olmak.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.