İkamet Şartsız Kadrolu 75 Zabıta Memuru Alımı Yapılacak

İkamet Şartsız Kadrolu 75 Zabıta Memuru Alımı Yapılacak

Kamu kurumu bünyesinde ikamet şartı olmadan 75 kadrolu zabıta alımı için süreç başlayacak. Kimler zabıta olabilir? Şartlar ve sürece dair detaylar bu yazımızda.

İkamet şartı olmadan adayların başvuru yapabileceği kadrolar için süreç başlayacak. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi memur alımı süreci ve tüm detayları İŞ İLANLARI KARİYER olarak bu yazımızda hazırladık. Zabıta alımı şartları, başvuruları ve tüm detaylar bu yazımızda yer alıyor.

Zabıta alımı mezuniyet ve kontenjan detayları

75 Zabıta Memuru Alımı GİH sınıfı 10. derece kadrolara olacak. Mahalli idareler, Mahalli idareler (Zabıta), Yerel Yönetimler, Acil Durum ve Afet Yönetimi, Özel Güvenlik ve Koruma, Turizm ve Otel İşletmeciliği, Turizm ve Seyahat Hizmetleri, Ulaştırma ve Trafik Hizmetleri veya Adalet Önlisans programlarının birinden mezun olmak, en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, Kadın/Erkek adayların başvuru yapabileceği zabıta alımı için KPSS P93 puan türünden en az 70 gerekiyor.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi memur alımı başvuru şartları

657 sayılı Devlet Memurları Kanunundaki genel hususlara haiz olmak, Türk Vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, Türk Ceza Kanunundaki hükümlere haiz olmak, askerlikle ilişiği olmamak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak, erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak, sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak gerekiyor.

Zabıta alımı başvuru süreci

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi 75 zabıta alımı için adaylar başvurularını 4 Nisan ile 8 Nisan 2022 tarihleri arasında yapabileceklerdir. Başvurulara dair gerekli sürece dair başvuru kılavuzunu bu yazımızda İŞ İLANLARI KARİYER olarak hazırladık. İkamet şartı olmayan zabıta alımı için adaylar sadece şahsen başvuru yapması gerekiyor. İşte gerekli başvuru kılavuzu:

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum