İnsanı Yaşat Ki Devlet Yaşasın Sözüyle Sınavsız Kamu Personel Alımı İlanı

İnsanı Yaşat Ki Devlet Yaşasın Sözüyle Sınavsız Kamu Personel Alımı İlanı

KDK’dan tüm kurumlara örnek bir personel alımı uygulaması yapıldı. Bazı ilanlarda yer alan sınavsız KPSS şartı ile hükmü Hadis-i Şerif ve özlü sözle desteklendi.

Bugün yayımlanan bir ilanda çok önemli bir detaya yer verildi. Kamuda LİYAKATİ ve İNSANI ön plana alan, MÜLAKATSIZ ve KPSS sınav üstünlüğüne göre memur alımına güzel bir örnek uygulama Kamu Denetçiliği Kurumu KDK’dan geldi. Bilindiği üzere KDK birçok sorunu çözmekte söz sahibi ve kurumlara tavsiye kararı vermektedir.

KDK’dan örnek personel alımı ilanı

Kamu Denetçiliği Kurum tarafından bugün yayımlanan sözleşmeli 4/B personel alımı ilanında ehliyet ve liyakat ilkesi Buhari’nin Hadis-i Şerifi ve Şeyh Edebali’nin sözlü ile desteklendi. İşte KDK’nın personel alımı metninde yayımladığı o bölüm:

“İnsanların en hayırlısı insanlara en fazla faydası dokunandır” inancı ile “İnsanı yaşat ki Devlet yaşasın” ilkesini kendisine rehber edinen Kamu Denetçiliği Kurumu; idarenin hizmet kalitesinin yükseltilmesine, insan haklarının gelişmesine, hukukun üstünlüğünün sağlanmasına, hak arama kültürünün yaygınlaşmasına, şeffaf, hesap verebilir, insan odaklı bir idarenin oluşmasına katkı sağlamaya çalışmaktadır.

Sınavsız Kamu Personel Alımı

KDK bu personel alımı ilanında özellikle KPSS puan sıralamasına göre atamanın yapılacağını ve başka herhangi mülakat sınavı olmayacağına dair ibareyi ekledi. Bilindiği üzere birçok kurumda KPSS puan sıralamasına göre atamalar yapılmakta ve İŞ İLANLARI KARİYER olarak da bu tür ilanları sürekli ve güncel olarak yayımlamaktayız.

Dileriz bu anlamlı personel alımı ilanı tüm kurumlara ve kuruluşlara örnek olur ve mülakatlı personel alımları yerine KPSS puan üstünlüğüne göre kimsenin sorun yaşamadan liyakatle atanmasına vesile olur.

Kamu Denetçiliği Kurumu memur alımı başvuru ilanı

KDK bu ilanında 3 Güvenlik Görevlisi, 8 Temizlik Görevlisi ve 2 Teknisyen alımı yapıyor. Teknisyen ve temizlik görevlisi alımına lise mezunları, koruma ve güvenlik görevlisi alımına ise önlisans mezunları başvurabiliyor. Aşağıdaki bağlantıda Kamu Denetçiliği Kurumu KDK personel alımı ilanına erişim sağlayabilirsiniz.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum