İŞKUR Belediye Büro Personeli Alımları

İŞKUR Belediye Büro Personeli Alımları

İŞKUR üzerinden kamuya kamu personeli alımı ilanları yayınlanmaya devam ediyor. İstanbul Bakırköy belediyesinin yayınlamış olduğu ilanlara göre bünyesinde çalışmak üzere 2 büro işçisi alımı gerçekleştirilecek. İşte detaylar…

İŞKUR üzerinden kamuya kamu personeli alımı ilanları yayınlanmaya devam ediyor. İstanbul Bakırköy belediyesinin yayınlamış olduğu ilanlara göre bünyesinde çalışmak üzere 2 büro işçisi alımı gerçekleştirilecek.

Başvuru Şekli ve Tarihi

Yayımlanmış olan ilana başvuru yapmak isteyen adaylar Başvuru kılavuzunda yer alan mail adresine CV/ Özgeçmiş gönderilerek yapılacaktır.

Adaylar için başvurular 3 Mart 2021 Tarihinde başlamış olup 5 Mart 2021 tarihinde sona erecektir. Adaylar 5 Mart tarihinde en geç saat 23.59’ a kadar başvurularını gerçekleştirebileceklerdir.

Adaylarda Aranan Başvuru Koşulları

657. Sayılı devlet kanununun 48. Maddesinin a bendinin (,1,2,3,4,5,6,7 ve 8) numaralı al bentlerinde belirtilen şartları taşıma, herhangi bir Sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylı almıyor olma ve Vardiyalı Çalışma sistemine engel bir sağlık probleminin bulunmaması şartları ile 2 adet daimi nitelikte büro işçisi alımı gerçekleştirilecektir.

İstenilen belge olan CV yi ve şartları yerine getirdikten sonra başvurularını Başvuru kılavuzunda yer alan mai adresine yapılabilecektir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.