İŞKUR Kamu’ya Sürekli İşçi Alımı 14 Eylül Başvuruları

İŞKUR Kamu’ya Sürekli İşçi Alımı 14 Eylül Başvuruları

İŞKUR’da sürekli işçi alımı ilanı yayınlanmıştır. En ez ilkokul mezunu adaylar arasından alım yapılacaktır. Kastamonu Üniversitesi Rektörlüğü sürekli işçi alımı detayları veriliyor.

İŞ-KUR sitesi üzerinden de yayım yapılarak kamu’ya sürekli işçi alımı başvurularını kabul ediyor. Kastamonu Üniversitesi rektörlüğü sürekli işçi alımı için şartlar veriliyor. Başvurunu şartları sağlamanız durumunda yapabilirsiniz.

Kastamonu Üniversitesi Rektörlüğü Sürekli İşçi Alımı Şartları

Başvuru yapacak olan adaylar için meslek, yaş sınırlaması gibi şartlar sunulmuştur. Bu şartların sağlanması durumunda başvurunuzu kolayca yapabilirsiniz. Kısa süre içinde başvuru sonuçlarına göre diğer aşamaları da tamamlayabilirsiniz.

Sürekli İşçi: 18 – 35 yaş aralığında, 3 kişi alınacaktır. Temizlik Hizmetleri – Temizlik görevlisi olarak yapılacak olan bu için ilkokul mezuniyeti ya da lise, ortaokul mezuniyeti yeterlidir.

Sürekli İşçi: 18 ile 35 yaş aralığında bir kişi alım yapılacaktır.  Temizlik görevlisi olarak yapılacak olan bu alım Engelli kadrosu kapsamındadır. İlkokul, lise mezuniyeti ve engelli sağlık kurulu raporunun %40 olduğunun belgelenmesi.

Sürekli işçi: Alım için 18 ile 35 yaş aralığı aranıyor. En az ilkokul mezuniyeti, sıhhi tesisat alanında eğitim veren okullardan birinden mezun olmak – kalfalık belgesi olması. Bakım – onarım ve sıhhi tesisatçı birimi için alım olacaktır.

Sürekli İşçi: 18 ile 35 yaş aralığında, bakım – onarım hizmetleri bahçıvan alanında alım olacak. En az ilkokul mezuniyeti aranıyor. Bahçe bakım işleri alanında eğitim veren ilgili bölümlerden mezun olmak ya da belgenin olması. Aynı zamanda B sınıfı ehliyetin olması gerekmektedir.

1 Sıhhi Tesisatçı alımı için adayların 00005676060 numaralı ilan ile başvuru yapması gerekiyor olup; adayların 18 yaşını tamamlamış olmak ve en fazla 35 yaşında olmak ile en az ilkokul mezunu olması talep edilmektedir.

1 İnşaat İşçisi alımı için 00005676054 numaralı ilanın takip edilmesi gerekiyor olup; adayların 18-35 yaş aralığında ve en az ilkokul mezunu olması şartı aranmaktadır.

3 Bahçıvan alımı için 00005676010 numaralı İŞKUR ilanı üzerinden işlem yapması gereken adayların mesleğinde tecrübeli ve 35 yaşından küçük olması gerekmektedir.

3 Temizlik Görevlisi alımı için 00005675936 numaralı ilan ile başvuruların yapılması gerekiyor olup; adayların erkek veya kadın olmak üzere en fazla lise mezunu olarak başvuru yapması gerekmektedir.

1 Temizlik Görevlisi alımı için 00005675919 numaralı ilan ile açılan başvurular için sadece Eski Hükümlü ve TMY personeli kabul edilecek olup; ayrıca 00005675871 numaralı ilan ile 1 Engelli kamu personeli statüsünde Temizlik Personeli alımı yapılacaktır.

Kastamonu Üniversitesi rektörlüğü sürekli işçi alımı şartları kapsamında, verilen bu şartları sağlayan kişilerin başvurularını yapması kolayca olacaktır. Değerlendirip siz de başvurunuzu kolayca yapabilirsiniz.

Sürekli İşçi Başvurusu

Başvuru işlemleri 14 Eylül 2020 tarihine kadar yapılması gerekiyor. Online olarak başvuru işlemlerinin gerçekleşmesi de sağlanıyor olacak. Kazanan adayların açıklanması Üniversitenin web sayfası üzerinden olacaktır. Şartları sağlayan kişiler kolayca başvurularını yapabilir. Başvuru kapsamında sunulacak olan sınavların olduğunu da göreceksiniz. Kura ve sözlü sınav olan bu alanda sürekli işçi başvurusu için belirlenen şartları sağlıyor olmanız durumunda siz de anında başvurunuzu yapabilirsiniz.

Başvuru için son tarih verilmiştir. Online başvurunuzu yapabilirsiniz.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum