İŞKUR Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi 43 kişilik iş ilanı yayımlandı

İŞKUR Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi 43 kişilik iş ilanı yayımlandı

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) ve Resmi Gazete tarafından yayımlanan kamu personeli alımları için Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi tarafından yapılacak olan istihdam detayları açıklandı. başvuru şartları ve süreç detayları belli oldu.

Türkiye genelinde yapılacak olan kamu personeli alım ilanlarında yer alan bilgilere göre; Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi tarafından çok sayıda ve farklı unvanlarda istihdam yapılacağı bilgisi adayların ilgisine sunuldu.

23 Kasım 2020 İlanları

23 Kasım 2020 tarihli Resmi Gazete üzerinden başvuru kılavuzu yayımlanırken; Türkiye İş Kurumu üzerinden de İŞKUR iş ilan numaralarının yayımlandığı ve başvuru sürecinin başladığı açıklandı.

Unvan ve Kontenjanlar

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi kamu personeli alımları için yayımlanan ilana göre; 2 kişilik kontenjan dahilinde Güvenlik Görevlisi alımı yapılacaktır.

Temizlik Personeli alımları için toplamda 41 kişilik alım yapılacak olup; başvuru nitelik şartlarına göre; 38 kişilik, 2 kişilik ve 1 kişilik alım yapılacaktır.

Başvuru Süreci

23 Kasım 2020 İŞKUR iş ilanları aracılığı ile yayımlanan ilanlara yapılacak olan başvurular Türkiye İş Kurumu resmi internet adresi üzerinden online olarak yapılacaktır. Aşağıda yer alan İŞKUR ilan numaraları ile yapılacak olan başvurular en geç 27 Kasım 2020 gün sonuna kadar tamamlanacaktır.

Başvuru Şartları

Güvenlik Görevlisi alımları için adayların ön lisans mertebesinde mezuniyet belgesine sahip olmaları gerekmektedir. 5188 sayılı Kanun uyarınca Özel Güvenlik temel eğitiminden başarılı olan adayların istihdam edileceği açıklanırken; Son başvuru tarihi itibarıyla 36 yaşından gün almamış olan adayların başvuruları geçerli sayılacaktır.

Güvenlik Görevlisi olarak istidam edilmek isteyen adaylar için, kadınlarda en az 165 cm, erkeklerde ise en az 170 cm boy şartına uygun olmak kriteri aranmaktadır. Başvurular 00005782822 numaralı İŞKUR ilanı ile takip edilecektir.

Temizlik Görevlisi alımları için 00005782809 numaralı ilan ile 38 kişilik kontenjan ile en az lise en fazla önlisans mezunu alımı yapılacaktır. başvurular için 36 yaşından gün almamış olmak şartı bulunmaktadır.

00005782903 numaralı İŞKUR ilanı ile 2 kişilik Temizlik Personeli alımı için adayların engelli kamu personeli statüsü özel başvuru şartlarını sağlaması gerekmektedir.

00005782912 numaralı ilan ile 1 kişilik alım için de lise önlisans mezunu olan ve Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralanan adayların başvuru yapması mümkün olacaktır.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum