İŞKUR Şehir Hastanesine 52 Güvenlik ve Personel Alımı

İŞKUR Şehir Hastanesine 52 Güvenlik ve Personel Alımı

İŞKUR kamu alımları devam ediyor. 9 Kasım 2020 tarihinde yayınlanan ilanda şehir hastanesine 52 güvenlik görevlisi, temizlik görevlisi ve hasta ve yaşlı bakım elemanı yapılacağı ilan edildi. Üst yaş sınırı 40 olarak açıklanmıştır.

İŞKUR şehir hastanesi ilanları;

Şehir hastaneleri 52 kişi güvenlik görevlisi alımı, temizlik görevlisi alımı ve hasta ve yaşlı bakım elemanı alımı yapılacağı ilan edildi. Başvuru yapacaklar ilan durumlarına göre en az ilkokul mezunu olabilecek. Üst yaş sınırı 40 olarak ilan edilmiştir. Kafkas Üniversitesi tarafından ilanlara başvurular aşağıdaki ilan numaraları ile birlikte 13 Kasım bitimine kadar internet ortamında yapılacak.

Güvenlik Görevlisi (Silahsız) İlan 11 Kişi İçin Şartları:

En az ortaöğretim (lise ve dengi) mezunu olmak. Geçerli Özel Güvenlik Eğitim Sertifikasına/Belgesine sahip olmak. (Belge teslim tarihinden itibaren en az 6 ay geçerlilik süresi olmak.).

En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak (Devriye gezilmesi için zaruridir.). Başvurunun son günü itibariyle 18 yaşını tamamlamış, 35 yaşını doldurmamış olmak. Güvenlik görevini iç ve dış mekanlarda yapmaya engel olacak sağlık sorunu olmamak.

Başvuru ilan numarası 00005763329 olarak yayınlanmıştır.

Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı İlan 32 Kişi İçin Şartları:

Ortaöğretim kurumlarının hasta ve yaşlı hizmetleri alanının Engelli Bakımı, Hasta Bakımı ve Yaşlı Bakımı Dallarından yada Sağlık Hizmetleri Alanının Ebe Yardımcılığı, Hemşire Yardımcılığı ve Sağlık Bakım Teknisyenliği dallarından birinden mezun olmak.

Başvurunun son günü itibariyle 18 yaşını tamamlamış 40 yaşını doldurmamış olmak. Hasta ve Yaşlı Bakımı işini yapmaya engel olacak sağlık sorunu olmamak. Üniversite Hastanesinde iç ve dış mekanda vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu olmamak.

Başvurular 00005763509 iş ilan numarası ile yapılacak.

Temizlik Görevlisi İlan 9 Kişi İçin Şartları;

En az ilköğretim en çok ortaöğretim (Lise ve Dengi) mezunu olmak. Başvurunun son günü itibariyle 18 yaşını tamamlamış 40 yaşını doldurmamış olmak. Temizlik işi yapmaya engel olacak sağlık sorunu olmamak. Üniversite Hastanesinde iç ve dış mekanda vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu olmamak.

Başvurular 00005763375 iş ilan numarasıyla yapılması gerekmektedir. Kars iş ilanları olarak yayınlanmıştır. Başvuru yapacaklar bu şehirde ikamet ediyor olması gerekiyor.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum