Isparta Belediyesi En Az Ortaokul Daimi Büro Elemanı Şoför Alımları

Isparta Belediyesi En Az Ortaokul Daimi Büro Elemanı Şoför Alımları

Isparta Belediyesi tarafından İŞKUR’da ilan edilen personel alım duyurusunda en az ortaokul mezunlarından olmak üzere daimi kadroda KPSS ve Üst yaş sınırı olmaksızın Şoför ve Büro Elemanı alımı yapılacağı belirtiliyor.

İŞKUR internet sitesinde yayınlanan ilanda Isparta İli Uluborlu Belediye Başkanlığı bünyesinde görevlendirilmek üzere daimi kadroda en az ortaokul mezun KPSS ve Üst yaş sınırı olmadan Büro Elemanı ve Şoför alımı yapılacağı açıklandı.

Adaylar için başvuru zamanı

İlana başvuru yapmak isteyen adaylar 1 Nisan 2021 tarihine kadar (1 Nisan dahil) başvuru işlemlerini yapabileceklerdir.

Adaylar için başvuru şekli ve yeri

Adaylar başvurularını başvuru kılavuzunda yer alan kurum adresine (Pazar Mah. Ilgaz Cad. No:3A/8201 Uluborlu) yapacaklardır.

Büro Elemanı için aranan nitelikler (1 personel Erkek)

Türk vatandaşı olmak, 18 yaşını doldurmuş olmak, Affa uğramış olsa bile belirli suçlardan mahkum olmamak, Askerlikle ilişiği bulunmamak, Görevini yapmasına engel akıl hastalığı bulunmamak, Emekliliğe hak kazanmamış olmak, En az 3 aydır Uluborlu ilçesinde ikamet ediyor olmak, Lisans mezunu olmak şartları aranmaktadır.

Şoför için aranan nitelikler (1 personel Erkek)

En az Ortaokul mezunu olmak, E sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, Türk vatandaşı olmak, 18 yaşını doldurmuş olmak, Affa uğramış olsa bile belirli suçlardan mahkum olmamak, Askerlikle ilişiği bulunmamak, Görevini yapmasına engel akıl hastalığı bulunmamak, Emekliliğe hak kazanmamış olmak, En az 3 aydır Uluborlu ilçesinde ikamet ediyor olmak şartları aranmaktadır.

 

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.