İstanbul Üniversitesi sözleşmeli personel alımı başvuruları bugün başladı

İstanbul Üniversitesi sözleşmeli personel alımı başvuruları bugün başladı

İstanbul iş ilanları dahilinde Resmi Gazete aracılığı ile yayımlanan kamu personeli alımı istihdam duyurularına bir yenisi daha eklendi ve sözleşmeli personel alımı kapsamında başvuru kılavuzu yayımlandı. İşte detaylar…

Kamu kurum ve kuruluşları dahilinde gerçekleştirilecek olan personel alımları için güncel başvuru kılavuzları yayımlanmaya devam ediyor. 14 Ocak 2021 Resmi Gazetesi aracılığı ile yeni başvuru süreçlerinin başlatıldığı açıklandı.

İstanbul İş İlanları

Hem yoğunluklu olarak Marmara Bölgesinin hem de Türkiye’nin nüfus istihdam oranında ilk sırada yer alan İstanbul iş ilanları kapsamında yayımlanan son kamu personeli alımı için hazırlanan kılavuzda yer alan bilgilere göre; kamu üniversitesi bünyesinde görevlendirme yapılacağı beyan edildi.

İstanbul iş ilanları dahilinde yer alan sözleşmeli personel alımı için hak kazanacak olan adayların görev yeri; İstanbul Cerrahpaşa Üniversitesi Rektörlüğüne bağlı olan birimler olarak tayin edildi.

Unvan ve Kontenjan Bilgileri

Cerrahpaşa dahilinde yapılacak olan İstanbul Üniversitesi sözleşmeli personel alımı için “Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Büyük Ölçekli Bilgi İşlem Birimlerinde Sözleşmeli Bilişim Personeli İstihdamına İlişkin Esas ve Usuller Hakkında Yönetmelik dahilinde” yapılacağı beyan edilen bilgilere göre; 3 kişilik kontenjan ile Bilişim Personeli alımı yapılacaktır.

Başvurular Bugün Başlıyor!

14 Ocak 2021 Resmi Gazete ilanı olarak duyurulan başvuru kılavuzunda açıklanan bilgilere göre; adayların yapacakları başvuru işlemleri bugün itibari ile başlayacaktır. 14 Ocak 2021 tarihli başvuru işlemleri en geç 28 Ocak 2021 tarihine kadar gerçekleştirilebilecektir.

Adaylar İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Personel Daire Başkanlığı Rektörlük Binası Zemin Kat Avcılar/İSTANBUL adresine şahsen veya posta yolu ile başvuru işlemlerinin teslim edebilecektir.

Başvuru Şartları

Adayların kabul puanının hesaplanmasında KPSS puanı ve ayrıca Yabancı Dil Sınavı puanı önem arz etmektedir. Puanı olmayan adayların da başvuruları kabul edilecek olup; hesaplamalar dahilinde puanı olmayan adaylar için KPSS puanı 70 ve ayrıca YDS puanı da 0 olarak hesaplanacaktır.

Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği ve Endüstri Mühendisliği bölümlerinden mezun olan adayların başvuruları dikkate alınacaktır.

Teknik ve özel başvuru şartları kılavuzda listelenmektedir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.