Jandarma 2019-1 Uzman Erbaş Alımı Sınavına Tüm Adaylar Alınacak

Jandarma 2019-1 Uzman Erbaş Alımı Sınavına Tüm Adaylar Alınacak

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından 2019-1 uzman erbaş alımı sınavı hakkında adaylar için duyuru yayımladı. Yayımlanan ek duyuruda başvurusu gerçekleşmiş tüm adayların sınava alınacağı duyuruldu. İşlemler nasıl yürüyecek haber detaylarda.

Jandarma Genel Komutanlığı 2019-1 uzman erbaş alımı ile ilgili sınav duyurusu yapıldı. Ek duyuruda başvuru yapmış ve geçerliliği olan her aday sınava tabi tutulacağı aktarıldı. 2019-1 Jandarma Genel Komutanlığı Sözleşmeli Uzman Erbaş Temini Ek Sınav Duyurusu.

Jandarma Genel Komutanlığının sözleşmeli uzman erbaş ihtiyacını karşılamak amacıyla 19 Mart-04 Nisan 2019 tarihleri arasında internet üzerinden ön başvurular alınmış ve Sınavlara çağrılan 40.000 adayın sınavları 06-31 Mayıs 2019 tarihleri arasında icra edilmiştir.

Sınavlar sonrasında; Jandarma Genel Komutanlığının personel temin yetiştirme planları ve artan uzman erbaş ihtiyacı doğrultusunda başvuru kılavuzunda belirtilen esaslar dahilinde sınava çağrılmayan adayların tamamının, müteakip dönemde yapılacak sınavlara çağrılması planlanmıştır.

Eğitim süresi, eğitim birliklerinin ve sınav alanlarının kapasitesi doğrultusunda belirlenecek sınav takvimleri ve giriş yerleri sitemizden ve jandarmanın resmi site adresinde yayımlanacaktır.

 

İlgili Haberler

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum