Jandarma 25 Bin Askeri Personel Alımı Ne zaman Yapılacak?

Jandarma 25 Bin Askeri Personel Alımı Ne zaman Yapılacak?

Jandarma 25 bin askeri personel alımı yapılacağı duyurulmuştur. Bu kapsamda başvuru yapmak isteyen adaylar ilan kılavuzları ne zaman yayımlanacak diye meraklı bekleyişe geçtiler. Alım içerisinde korucu, uzman çavuş, astsubay ve subay alımı olarak yapılmas

Jandarma 25 bin askeri personel alımı ne zaman yapılacağı duyurulmuş olup adaylar ne zaman merakla araştırmaya başladı. Kılavuzların yayımlanması ile başvuru yapacak adaylar şartlar ve özellikler neler olacağını merak ediyorlar. Ayrıca jandarma korucu, uzman erbaş, uzman çavuş, astsubay ve subay alımı olarak çıkılacak ilanlarda kadro dağılımı neler olacağını araştırıyor.

Jandarma tarafından alımı yapılacak askeri alımlar yıl bitmeden yapılması bekleniyor. Ayrıca korucu alımı ile ilgili başvuru genel şartları takipçilerimize sunuyoruz.

Korucu Olmanın Şartları; T.C. Vatandaşı olmak. Askerliği Yapmış olmak. 30 Yaşından büyük olmamak eğer yeteri kadar müracaat olmazsa (40 Yaşını aşmamış olmak). Okur yazar olmak.

Herhangi bir terör suçundan ceza almış olmamak. Görevlendirileceği mahallede ikamet ediyor olmak. Sağlık yönünden görevine engel olabilecek bir hastalığının bulunmaması gerekmektedir. Siyasi partiye üye olmamak.

Jandarma tarafından yayımlanacak tüm sayfamızdan takip edebilir veya cep uygulamamızı indirerek hemen haberdar olabilirsiniz.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum