Kamu Hastanesine KPSS Taban Puansız Yeni Personel Alımları! Ağustos 2021

Kamu Hastanesine KPSS Taban Puansız Yeni Personel Alımları! Ağustos 2021

Kamu Hastanesine KPSS taban puan şartı olmadan yeni kadrolara başvuru ilanı yayımlandı. Başvuru şartlar ve tüm detaylar bu yazımızda yer alıyor.

Kamu Hastanesi tarafından Kamu Personel Seçme Sınavı KPSS taban puan şartı olmaksızın yeni kadrolar için başvurular alınıyor. Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi bünyesinde 36 kadroya yapılacak KPSS taban puansız başvurulara dair detaylar şu şekildedir:

KONTENJANLAR ve MEZUNİYETLER

20 Hemşire kadrosu için Hemşirelik, Sağlık Memurluğu veya Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri lisans programından mezun olmak gerekiyor.

14 Hemşire kadrosu için liselerin Hemşirelik-Ebelik-Sağlık Memurluğu Alanı - Ebelik-Hemşirelik Dalının, Hemşirelik-Ebelik-Sağlık Memurluğu Alanı - Hemşirelik Dalının veya Hemşirelik-Ebelik- Sağlık Memurluğu Alanı - Sağlık Memurluğu Dalının birinden mezun olmak gerekiyor.

1 Diğer Sağlık Personeli (Tıbbi Sekreter) kadrosu için Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik önlisans programından mezun olmak gerekiyor.

1 Diğer Sağlık Personeli (Paramedik) kadrosu için Acil Bakım Teknikerliği, Acil Yardım Teknikerliği, Ambulans ve Acil Bakım Teknikerliği, Paramedik, Acil Yardım, Ambulans ve Acil Bakım, İlk ve Acil Yardım önlisans programlarının birinden mezun olmak ve B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak gerekiyor.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Türk vatandaşı olmak,

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48'inci maddesinde belirtilen şartları taşımak,

Gece Nöbeti tutmasına engel olabilecek sağlık problemi bulunmamak (Hamilelik hariç),

Kamu Personel Seçme Sınavlarından (2020 KPSS Lisans, 2020 KPSS Ortaöğretim ve 2020 KPSS Ön Lisans) birine girmiş ve bu sınavların en az birinden ilgili KPSS puanını almış olmak,

Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak şartlarını taşıması,

Ayrıca başvuracak adayların durumunun; 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesinin “Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.” hükmüne uygun olması gerekmektedir.

Yazılı ve/veya sözlü sınav yapılmaksızın, KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle yapılacak yerleştirme işlemlerinde, ortaöğretim mezunları için KPSSP94, önlisans mezunları için KPSSP93 ve lisans mezunları için KPSSP3 puanı kullanılmaktadır.

BAŞVURU SÜRECİ

Adaylar başvurularını 10 Ağustos 2021 tarihine kadar online olarak yapabileceklerdir. Başvurular için aşağıdaki başvuru ekranı kullanılabilir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.