Kamu Kurumu 6 Farklı Branştan Memur Alımları Yapacak! KPSS 60

Kamu Kurumu 6 Farklı Branştan Memur Alımları Yapacak! KPSS 60

Kamu kurumuna 6 farklı branştan yeni kadrolara memur alımları için başvuru ilanı yayımlandı. KPSS 60 puan şartı ile yeni memur alımları başvuru süreci ve tüm detaylar bu yazımızda.

Kamu kurumuna altı farklı branştan olmak üzere KADROLU DEVLET MEMURU ALIMLARI bünyesinde yeni kılavuz yayımlandı. Kütahya ili iş ilanları kapsamında Memur, Veri Hazırlama Kontrol İşletmeni, Mühendis, Mimar, Peyzaj Mimarı, Şehir Plancısı alımları yapılacak. İşte başvurulara dair süreç ve detaylar.

BAŞVURU TARİHLERİ

Adaylar başvurularını 28 - 30 Temmuz 2021 tarihleri arasında yapabileceklerdir. Başvurular online, şahsen veya posta ile yapılabilecektir.

KONTENJANLAR ve MEZUNİYETLER

3 kadroya Memur alımı başvurusu için Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin Muhasebe, Muhasebe ve Denetim, Muhasebe ve Finans Yönetimi programlarından birinden mezun olmak gerekiyor.

2 kadroya Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni alımı başvurusu için Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin Kamu Yönetimi, İşletme Bölümlerinden birinden mezun olmak.

2 kadroya Mühendis alımı başvurusu için Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin İnşaat Mühendisliği programından mezun olmak,

1 kadroya Mimar alımı başvurusu için Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin Mimarlık Programından mezun olmak,

1 kadroya Peyzaj Mimarı alımı başvurusu için Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin Peyzaj Mimarlığı Programından mezun olmak,

1 kadroya Şehir Plancısı alımı başvurusu için Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin Şehir ve Bölge Planlama Programından mezun olmak şartı aranıyor.

Tüm branşlar için KPSS’den 60 puan şartı var. Ayrıca VHKİ kadrosu için MEB onaylı bilgisayar işletmeni sertifikasına sahip olmak veya bitirdiği okulun ders müfredatında bilgisayarla ilgili ders aldığını belgelemek veya bilgisayara ilişkin konularda kurumlarca açılan en az 60 saatlik hizmet içi eğitimlere katılıp başarılı olduğunu gösterir belgeye sahip olmak gerekiyor.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum