Kamu Kurumu Eğitim Ve Üst Yaş Şartsız Kadrolu Şoför Operatör İşçi Alımı

Kamu Kurumu Eğitim Ve Üst Yaş Şartsız Kadrolu Şoför Operatör İşçi Alımı

Kamu kurumu tarafından İŞKUR resmi internet sitesinde yayınlanan ilanda eğitim ve üst yaş şartı olmadan personel alımı yapılacağı açıklanmıştır. Alınacak personeller 3 unvanda kadrolu olarak görev yapacaklardır.

İŞKUR kurum dışı ilanlar Resmi Web sayfasında yayınlanan ilana göre Aydın ili Karpuzlu Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere kadrolu 3 şoför operatör ve beden işçisi alımı yapılacaktır. Personel alımında adaylar için eğitim ve üst yaş şartı bulunmamaktadır.

Karpuzlu Belediyesi personel alımında başvuru nereye ve nasıl yapılacaktır.

Adaylar başvurularını 18-19 Ocak 2023 tarihleri arasında Karpuzlu Belediyesi Alinda personel sağlık ve sosyal hizmetler temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi adresine yapacaklardır.

Karpuzlu Belediyesi hangi kadroda kaç personel almaktadır.

1 Şoför, 1 Beko Loder Operatörü ve 1 Beden İşçisi alınmaktadır.

Personel alımında adaylardan ortak başvuru şartları nelerdir.

18 yaşını doldurmuş olmak, Erkek olmak ve askerlikle ilişiği bulunmamak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Affa uğramış olsa bile belirli suçlardan mahkum olmamak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl ve beden hastalığı bulunmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik yaşlılık aylığı almaya hak kazanmamış olmak ve Karpuzlu ilçesinde ikamet ediyor olmak.

Şoför alımı için En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

Beko Loder operatörü alımı için Sertifika ehliyet yeterlilik belgesi ustalık belgesi ve operatörlük belgesine sahip olmak.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum