Kamu Kurumu En Az Lise Mezun 5 İşçi Alımı Yapıyor

Kamu Kurumu En Az Lise Mezun 5 İşçi Alımı Yapıyor

Türkiye Şeker Fabrikaları tarafından yapılan açıklamaya göre en az lise mezunu daimi kadroda 5 sürekli işçi alımı yapılacak.

Türkiye Şeker Fabrikaları tarafından yayımlanan ilana göre alınacak 5 personelin engelli statüde 3 Büro Personeli ve eski hükümlü statüde 2 Teknisyen olarak kurum bünyesinde istihdam edileceği belirtiliyor.

Başvuru şekli, yeri ve zamanı

Başvurular Türkiye İş Kurumunun İl/Şube Müdürlüklerine ve Türkiye İş Kurumu web sitesi üzerinden yapılabilecektir. Başvuru ile ilgili daha detaylı bilgi İŞKUR'un web sitesinden 25 Ocak 2021 tarihinden itibaren öğrenilebilir.

Yeni istihdam edilecek personelin 4046 sayılı Kanunun 22. maddesi kapsamında diğer kamu kurumlarına nakil hakları bulunmadığından 2014/7140 sayılı kararname eki esaslarına göre 657 sayılı Kanunun 4/b maddesi kapsamında sözleşmeli personel olarak diğer kamu kurum ve kuruluşlarına atanamayacaklardır.

Büro Personeli İçin Aranan Nitelikler (3 Personel Sadece Engelli Olanlar)

Lisans mezunu olmak, 35 yaşından gün almamış olmak.

Metal Teknolojisi Teknisyeni (2 Personel Sadece Eski Hükümlü Olanlar)

Meslek Liselerinin ilgili bölümünden mezunu olmak, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylı Ustalık Belgesi veya Mesleki Yeterlilik Belgesine sahip olmak, 35 yaşından gün almamış olmak, Eski Hükümlüler için askerlik ile ilişiği olmamak (yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak), Atanacağı pozisyona ilişkin Mezuniyetini Gösterir Öğrenim Belgesine haiz olmak, Tehlikeli/Çok Tehlikeli İşlerde, yüksek yerlerde ve vardiyalı işlerde çalışmasına engel olacak bir hastalığının bulunmadığı, seyahat engeli olmaksızın arazi şartlarında çalışabilir olduğuna ilişkin Tam Teşekküllü Resmi Sağlık Kurumlarından sağlık raporu alabilecek durumda olmak.

 

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.