Kamu Kurumu En Az Ortaokul Kadrolu 50 Yaş Sınır Şoför Ve Bahçıvan Alımı

Kamu Kurumu En Az Ortaokul Kadrolu 50 Yaş Sınır Şoför Ve Bahçıvan Alımı

Kamu kurumu tarafından İŞKUR resmi internet sitesinde yayınlanan ilanlarda en az ortaokul mezunu olmak üzere kadrolu personel alımı yapılacağı açıklanmıştır. Personel alımında adaylar için 50 yaş sınırı vardır.

İŞKUR Resmi Web sayfasında yayınlanan ilanlara göre Kırıkkale Hacılar Belediyesi bünyesinde istihdam edilmek üzere kadrolu şoför ve bahçıvan alınacaktır. Adaylar için en az ortaokul mezunu olmak ve 50 yaşını aşmamış olmak şartları vardır. Sürece dair detaylar haberimizde yer almaktadır.

Hacılar Belediyesi personel alımı için başvuru süresi ve başvuru şekli.

Adaylar başvurularını 13 Ocak 2023 tarihine kadar İŞKUR üzerinden elektronik olarak hizmet noktalarına giderek şahsen ve ALO 170 hattını arayarak telefonla yapacaklardır.

Adaylar için kura çekimi 18 Ocak 2023 Tarihinde 10:00 - 11:00 saatleri arasında Hacılar Belediye Başkanlığı hizmet binasında yapılacaktır.

İtfaiye aracı şoförü alımı için 18-40 yaş arasında olmak, En az ortaokul en fazla lise mezunu olmak, En az 5 yıllık D veya E sınıfı ehliyete sahip olmak, Tehlikeli ve çok tehlikeli işlerde İş Makineleri ve Ekipmanları kurs belgesi sahip olmak, Tehlikeli ve çok tehlikeli işlerde İş Makineleri bakım onarımı kurs belgesine sahip olmak, Motorlu Araçlar Teknolojisi kişisel gelişim kurs belgesine sahip olmak, Kırıkkale ilinde ikamet ediyor olmak.

Bahçıvan alımı için En az ve en fazla lise mezunu olmak, 18-25 yaş arasında olmak, Bahçe bakımı ve Peyzaj kurs belgesine sahip olmak, Park ve bahçe bitkileri yetiştiriciliği kurs belgesine sahip olmak, Kırıkkale ilinde ikamet ediyor olmak.

Şoför alımı için 18-50 yaş arasında olmak, En az ve en fazla ortaokul mezunu olmak, En az 10 yıllık D veya E sınıfı ehliyete sahip olmak, Tehlikeli ve çok tehlikeli işlerde İş Makineleri ve Ekipmanları kurs belgesi sahip olmak, Tehlikeli ve çok tehlikeli işlerde İş Makineleri bakım onarımı kurs belgesine sahip olmak, Motorlu Araçlar Teknolojisi kişisel gelişim kurs belgesine sahip olmak, Kırıkkale ilinde ikamet ediyor olmak.

Adaylar için İŞKUR başvuru numaraları 00007256806, 00007256918 ve 00007256824’tür.

 

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum