Kamu Şirketi KPSS İkamet Şartsız Yüksek Maaşla Daimi Personel Alımları

Kamu Şirketi KPSS İkamet Şartsız Yüksek Maaşla Daimi Personel Alımları

Kamu Kurumu tarafından İŞKUR’da yayınlanan kurum dışı ilanlarda KPSS ve İkamet şartı olmadan yüksek maaşla daimi kadroda 4 unvanda personel alımı yapılacağı duyuruldu.

İŞKUR’da yayınlanan ilanlarında Nisan ayı personel alımları kapsamında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Şirketi DİJİTAL MEDYA A.Ş. bünyesinde istihdam edilmek üzere daimi kadroda KPSS ve ikamet şartı olmaksızın 4 unvanda kamu personeli alımı yapılacağı belirtilmektedir.

Alınacak adayların unvan ve sayıları

1 Hakediş Uzmanı, 1 İhale Uzman Yardımcısı, 1 Kurgu Operatörü ve 1 Muhasebe Uzmanı olarak kurum bünyesinde görevlendirileceklerdir.

Muhasebe Uzmanı Adaylar için ilana başvuru zamanı

Adaylar başvurularını 15 Nisan 2021 tarihine kadar (15 Nisan dahil) yapabileceklerdir.

Adaylar için başvuru şekli ve yeri

Adaylar başvurularını başvuru kılavuzunda yer alan kurum internet adresine (https://kariyeribb.istanbul/) Online olarak yapacaklardır.

Muhasebe Uzmanı için aranan nitelikler (1 personel)

Üniversitelerin en az lisans bölümlerinden mezun olmak, Muhasebe ve vergi uygulamaları alanlarından en az 5 yıl deneyimli olmak, Tek düzen hesap planına hakim olmak, E-defter, e-fatura süreçlerini ve uygulamalarını aktif olarak kullanıyor olmak, MS Office programlarına hakim ve Excel bilgisi olmak, Raporlama ve analiz yönü güçlü olmak, İletişimi kuvvetli ve çözüm odaklı olmak ve Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak şartları aranmaktadır.

Muhasebe Uzmanı başvuru kılavuzu.

Hakediş Uzmanı, İhale Uzman Yardımcısı ve Kurgu Operatörü Adaylar için ilana başvuru zamanı

Adaylar başvurularını 11 Nisan 2021 tarihine kadar (11 Nisan dahil) yapabileceklerdir.

Adaylar için başvuru şekli ve yeri

Adaylar başvurularını başvuru kılavuzunda yer alan kurum internet adresine (https://kariyeribb.istanbul/) Online olarak yapacaklardır.

Hakediş Uzmanı için aranan nitelikler (1 personel)

Üniversitelerin lisans bölümlerinden mezun olmak, Mal ve Hizmet hakedişleri uygulamalarına ve İhale hakediş mevzuatına hakim olmak, Resmi yazışmaları yapabilecek olmak, Sözleşmede geçen teknik terimleri anlayabilmek, İletişim, analiz ve problem çözme becerileri gelişmiş olmak, MS Office programlarına hakim olmak, Kurumsal sistemler ile hakkediş programlarını kullanabilmek, B sınıfı sürücü belgesine sahip ve aktif araç kullanabiliyor olmak şartları aranmaktadır.

İhale Uzman Yardımcısı için aranan nitelikler (1 personel)

Üniversitelerin en az Önlisans bölümlerinden mezun olmak, Kamu ihale kanunu ve ilgili ihale mevzuatına hakim olmak, Ekap giriş çıkış kontrol ve takip konularında deneyimli olmak, 4734 ve 2886 sayılı ihale kanunlarına göre yapılan alım satış işlemlerinde deneyimli olmak, 35 yaşını geçmemiş olmak, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak, Mesai saatleri dışında çalışabilecek olmak, Ekip çalışma ruhuna sahip olmak, Kendini geliştirmeye açık üretken olmak, Öğrenme kapasitesi yüksek olmak ve Araç kullanabiliyor olmak şartları aranmaktadır.

Kurgu Operatörü için aranan nitelikler (1 personel)

En az Önlisans bölümlerinden mezun olmak, Tercihen televizyon, klip ve reklam kurgusu yapabilmek, En az 4 yıl deneyimli olmak, Örnek çalışma ve projeler sunabilecek olmak, Adobe premiere, Adobe after effects programlarını çok iyi kullanabiliyor olmak, Tasarım trendlerini ve gelişmelerini takip edebilen, Kamera ışık ve diğer ekipmanlar konusunda bilgi sahibi olmak, İstanbul ilinde ikamet ediyor olmak ve Fotoğraf merakı olmak şartları aranmaktadır.

İlgili Haberler

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.