Kamu Üniversitesi 4/B Memur Alımı Online Başvuru Son (İkamet Şartsız)

Kamu Üniversitesi 4/B Memur Alımı Online Başvuru Son (İkamet Şartsız)

Kamu üniversitesi tarafından hem yüksek maaşla hem de ikamet şartsız olmak üzere adayların Türkiye Geneli başvuru yapabileceği memur alımı süreci sona eriyor. İşte başvurular ve tüm detaylar.

Kamu Üniversitesi tarafından yüksek maaş verilecek 4/B sözleşmeli memur alımı başvuruları tamamlanıyor. İzmir Katip Çelebi Üniversitesi memur personel alımı online başvuru süreci, şartlar ve tüm detayları İŞ İLANLARI KARİYER olarak bu ilan haberimizde hazırladık. İşte detaylar:

Sözleşmeli kamu personel alımı genel şartları nelerdir?

657 sayılı DMK’da yer alan genel şartlara haiz olmak gerekiyor. Ayrıca başvurularda adaylardan KPSS şartı istenmiyor. Bu kapsamda adaylar değerlendirmede KPSS puanı olmayan adaylar 70 olarak baz alınacaktır.

Katip Çelebi Üniversitesi memur alımı

3 Kıdemli Yazılım Yöneticisi alımı, 3 Tecrübeli Yazılımcı alımı, 2 İş Analisti alımı ve Eğitim Dokümantasyon Destek Personeli alımı sona eriyor. En düşük 11 bin 488 TL olmak üzere net maaşı bulunan sözleşmeli bilişim personeli alımında yer alan mezuniyetler de şu şekildedir:

Kamu memur alımı mezuniyet şartları

4 yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ile endüstri mühendisliği mezunları başvurabilir. Ayrıca bu bölümlerin yanı sıra mühendislik bölümlerinden, fen- edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik mezunları da bu atamaya başvurabilir.

Personel alımları başvuru tarihleri

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi sözleşmeli 4/B güncel memur alımı için başvurular 13 Mayıs 2022’de tamamlanacak.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.