Kamu Üniversitesi KPSS 60 Puanla 16 Personel Alımı! (Sınav Yok)

Kamu Üniversitesi KPSS 60 Puanla 16 Personel Alımı! (Sınav Yok)

Kamu Üniversitesince Resmi Gazete’de yayımlanan ilanda en az lise mezunu sınavsız 16 sözleşmeli personel alınacağı açıklanmıştır.

Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi bünyesinde istihdam edilmek üzere 16 personel alınacaktır. Personel alımında yazılı sözlü sınav yapılmayacaktır.

Adaylar başvurularını ne zaman ve ne şekilde yapacaklardır

Recep Tayyip Erdoğan üniversitesi personel alımı ilanına başvurular 14 Aralık 2021 tarihine kadar şahsen veya posta ile Üniversitenin Personel Daire Başkanlığına yapılacaktır.

Hemşire alımında adaylarda aranan nitelikler nelerdir

  • Ortaöğretim Kurumlarının Hemşirelik-Ebelik-Sağlık Memurluğu Alanının Hemşirelik Dalı mezunu olmak.
  • 2020 yılı KPSSP93 puan türünden en az 70 puan almış olmak.

Sağlık Teknikeri kadrosuna müracaat için gerekli şartlar

  • 1 personel için; Anestezi veya Anestezi Teknikerliği ön lisans programlarının birinden mezun olmak ve 2020 yılı KPSSP93 puan türünden en az 65 puan almış olmak.
  • 2 personel için; Radyoloji, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri ön lisans programlarının birinden mezun olmak, 2020 yılı KPSSP93 puan türünden en az 65 puan almış olmak ve Mezuniyet alanında en az 5 (beş) yıl tecrübe sahibi olduğunu SGK Hizmet Dökümü ile belgelendirmek.

Teknisyen alımı için adaylarda hangi nitelikler aranmaktadır

  • 1 personel için; Çay Eksperliği veya Çay Tarımı ve İşleme Teknolojisi ön lisans programından mezun olmak, Erkek olmak ve Son başvuru tarihi itibarıyla 30 yaşından gün almamış olmak.
  • 1 personel için; Ortaöğretim Kurumlarının Makine Teknolojisi Alanının Bilgisayarlı Makine İmalatı Dalından ve Makine ön lisans programından mezun olmak, Erkek olmak, 2020 yılı KPSSP93 puan türünden en az 60 puan almış olmak, Son başvuru tarihi itibarıyla 30 yaşından gün almamış olmak ve Mezuniyet alanında en az 2 (iki) yıl tecrübe sahibi olduğunu SGK Hizmet Dökümü ile belgelendirmek.
  • 1 personel için; Ortaöğretim Kurumlarının Elektrik Elektronik Teknolojisi Alanının Görüntü ve Ses Sistemleri ile Haberleşme Sistemleri Dallarının birinden mezun olmak, Erkek olmak, 2020 yılı KPSSP94 puan türünden en az 70 puan almış olmak ve Son başvuru tarihi itibarıyla 30 yaşından gün almamış olmak.

Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımında hangi şartlar aranıyor

  • Özel Güvenlik ve Koruma, Savunma ve Güvenlik, Güvenlik, Kamu Güvenlik ve Asayişin Sağlanması, Güvenlik ve Koruma ön lisans programlarının birinden mezun olmak, Erkek olmak, 5188 sayılı Kanun gereği Özel Güvenlik temel eğitimini başarı ile tamamlamış olmak ve Valilik tarafından düzenlenen özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak, Özel güvenlik sertifikası ve kimlik kartının son başvuru tarihi itibarıyla en az 6 ay süreyle geçerliliğinin olması, Son başvuru tarihi itibarıyla 30 yaşından gün almamış olmak, En az 170 cm boyunda olmak ve boyun son iki hanesinde yazan rakama göre ± 15 kg ağırlığına sahip olmak ve 2020 yılı KPSSP93 puan türünden en az 65 puan almış olmak.

Destek Personeli (Temizlik) alımı için aranan nitelikler

  • Lise mezunu olmak.
  • 2020 yılı KPSSP94 puan türünden en az 65 puan almış olmak.
  • Son başvuru tarihi itibarıyla 30 yaşından gün almamış olmak.
  • 4 personel için; Erkek olmak.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.