Kamu Üniversitesi Kura ile 4 Temizlik ve Güvenlik Personeli Alıyor

Kamu Üniversitesi Kura ile 4 Temizlik ve Güvenlik Personeli Alıyor

7 Haziran 2021 Resmi Gazete ilanları yayımlandı. Afyon Kocatepe Üniversitesi tarafından kura çekimi ile gerçekleştirilmek üzere iki farklı unvanda toplamda 4 kişilik istihdam yapılacağı bilgisi ilan edildi. Detaylar haberimizde…

Kamu grubu iş ilanları kapsamında yayımlanan kamu personeli alımı ilanları bugün itibari ile yayımlandı. Hem Türkiye İş Kurumu platformu hem de Resmi Gazete üzerinden yayımlanan personel alımları için başvuru şartları belli oldu.

AFYONKARAHİSAR İŞ İLANLARI

Yayımlanan başvuru kılavuzunda belirtildiği üzere; ilgili alım için işlemlerini tamamlayan ve görev hakkı kazanan adayların Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörlüğü bünyesinde hizmet vereceği açıklandı.

UNVAN VE KONTENJAN DETAYLARI

Başvuru kılavuzunda beyan edildiği üzere; adayların işlem yapabileceği iki farklı unvan bulunmaktadır. Güvenlik Görevlisi  alımı için 2 kişilik kontenjan açılırken; Temizlik Görevlisi  alımı için de 2 kişilik alım yapılacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI

Hem erkek hem de kadın adayların başvuru yapabilecekleri alımlar için Afyonkarahisar ili sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak şartı aranmaktadır.

Temizlik Görevlisi alımı için en az ilkokul mezunu en fazla lise mezunu olan adaylar tercih edilecek olup; Güvenlik Görevlisi alımı için de en az lise ve en fazla önlisans mezunu adayın başvurusu kabul edilecektir.

BAŞVURU SÜRECİ

İlgili ilan 7 Haziran 2021 tarihi itibari ile hem Resmi Gazete hem de İŞKUR iş ilanları sayfasından yayımlanmış olup; 00006066435 ve 00006066504 numaralı iş ilanları aracılığı ile İŞKUR e-şube üzerinden online başvuru yapılabilecektir.

Son başvuru tarihi 11 Haziran olup; 21 Haziran 2021 saat 13:00’da Afyon Kocatepe Üniversitesi Atatürk Kongre Merkezinde kura çekimi yapılacaktır.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.