Kamuya 958 Genç Personel Alımı Yapılacak! Bakan Yanık Kura Tarihini Açıkladı

Kamuya 958 Genç Personel Alımı Yapılacak! Bakan Yanık Kura Tarihini Açıkladı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde kamuya 2828 sayılı kanun kapsamında 958 genç memur alımı için atama süreci açıklandı. Tercihler sonrası kura tarihi belli oldu. İşte süreç ve tüm detaylar.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık bugün açıkladı. 958 genç kamuya atanacak. Tercihler sonrası Bakanlık kurum ve kuruluşlarında yetiren ve sosyal hizmet modellerinden yararlanmakta olan 958 genç kamuya atanacak. Atama tercihleri sonrası kura tarihi ve sonuçların açıklanacağı internet adresi açıklandı. İşte detaylar.

Kamu personel atama kura tarihi

Bakan Derya yanık 958 kamu personel alımı için kura tarihinin 27 Eylül 2022 olduğunu açıklandı. Ardından kura sonuçları açıklanacak. İŞ İLANLARI KARİYER olarak haberimizin en altında kura sonucu atama sorgulama bağlantısını hemen bulabilirsiniz.

Memur alımı yapılacak branşlar nelerdir?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde 2828 sayılı kanunla atama yapılacak branşlar şu şekildeydi: öğretmen, avukat, mühendis, eczacı, diyetisyen, psikolog, arkeolog, sosyolog, sağlık teknisyeni, teknisyen, tekniker, sağlık teknikeri, memur alımları için 958 kadro açıklanmıştı. Aşağıda ilgili kılavuzu da inceleyebilirsiniz.

Aile Bakanlığı atama sonuç sorgulama

Yerleştirme sonuçları ile ilgili olarak adaylara ve ilgili kurumlara postayla herhangi bir belge gönderilmeyecektir. Adaylar yerleştirme sonuçlarını Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın internet sayfasından öğrenebileceklerdir. Kamu kurum ve kuruluşlarına yerleşen adayların listesi elektronik ortamda yayımlanacaktır.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum