Kamuya Ekim Ayı Kadrolu Muhasebeci Personel Alımı Yapılacak

Kamuya Ekim Ayı Kadrolu Muhasebeci Personel Alımı Yapılacak

Kamu kurumu bünyesinde kadrolu muhasebeci personel alımı yapılacak. Ekim ayı kamu personel alımı başvuruları kapsamında süreç başlayacak. İşte gerekli şartlar ve kimlerin başvurabileceğine dair detaylar.

Ekim ayı KADROLU MUHASEBECİ personel alımı başvuruları alınacak. Kadrolu olmak üzere adaylar Genel İdari Hizmetler GİH sınıfı 10. derece kadro için başvuru yapabilecek. Dikmen Belediyesi kamu memur “muhasebeci” alımına kimler başvurabilir? İşte kadrolu statüde personel atama başvuru tüm şartları ve sürece dair tüm detaylar.

Kamu memur alımı başvuru genel şartları nelerdir?

Adayların başvuru için 657 DMK’daki şartları taşıması gerekiyor. Ayrıca adayların başvuru için T.C. vatandaşı olması, kamu haklarından mahrum bulunmaması, askerlikle ilişiği olmaması, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmaması, kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmamış olması gerekmektedir. Ayrıca KPSS’den en az 70 alması gerekmektedir Muhasebeci alımına kadın ve erkek adaylar başvuru yapabilmektedir.

Kadrolu personel alımı başvuru mezuniyet şartları

Başvuru için adayların Maliye, İktisat, Muhasebe ve Denetim, Muhasebe ve Finans Yönetimi Lisans programlarının birinden mezun olması şartı var.

Dikmen Belediyesi muhasebeci alımı başvuru tarihleri

Genel İdari Hizmetler GİH sınıfı kadrolu muhasebeci alımı için başvurular sadece şahsen veya posta ile Ekim ayında yapılacak. Adaylar başvurularını 17 Ekim 2022 ile 20 Ekim 2022 tarihlerinde yapabileceklerdir. Hemen aşağıdaki başvuru kılavuzunda tüm gerekli detaylara erişim sağlayabilirsiniz.

 

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum