Kamuya Ortalama 4200 TL Maaşla Kadrolu Memur Alımı Yapılacak! Zabıta - VHKİ

Kamuya Ortalama 4200 TL Maaşla Kadrolu Memur Alımı Yapılacak! Zabıta - VHKİ

Kamu kurumu kadrolu statüde olmak üzere veri hazırlama kontrol işletmeni alımı ile zabıta memuru alımı olmak üzere başvuru ilanı yayımladı. Kadrolu memur alımı başvuru süreci ve tüm detaylar bu yazımızda yer alıyor.

Kamuya KPSS 65 puanla iki farklı unvanda kadrolu statülerde ve 13. derece ile ortalama 4 bin 200 TL maaşlarla memur alımı için başvuru ilanı yayımlandı. Tokat ili iş ilanları kapsamında Tanoba Belediyesi için olarak zabıta ve VHKİ alımları başvuru şartları, mezuniyetleri ve tüm gerekli başvuru detaylarını bu yazımızda bulabilirsiniz.

Başvuru Süreci

Adaylar başvurularını Nisan ayı içerisinde yapabileceklerdir. Başvurular zabıta alımları için şahsen olma şartı gerekirken, VHKİ alımı için şahsen, e-posta ile veya posta ile başvurular 26-28 Nisan 2021 tarihleri arasında yapılabilecektir.

Mezuniyet, Kontenjan ve Özel Şartlar

Zabıta memuru alımı için herhangi lise mezunları başvuru yapabilecek. Ayrıca en az B sınıfı ehliyet isteniyor. KPSSP94'ten de 65 gerekiyor. VHKİ alımı için ise liselerin muhasebe ve finansman alanları ile muhasebe bölümü mezuniyeti şartı isteniyor. Ayrıca MEB onaylı bilgisayar işletmeni sertifikası şartı da bulunuyor.

Sertifika şartı lisede bilgisayar dersi gördüğünü belgeleyenler için gerekmemektedir. Bu başvuru için de KPSSP94'ten 65 puan şartı var. Her iki alım için de erkek ve kadın adaylar başvurabilir. Ayrıca kontenjanlar her iki kadro için birer olmak üzere toplamda 2 kontenjan bulunuyor. İkametgah şartı bulunmamaktadır.

Tokat İli Tanoba Belediyesi başvuru genel ve özel tüm şartlarına ve başvurularda gerekli tüm belgelere aşağıdaki “Başvuru Kılavuzu” bağlantısından direkt olarak ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum