Kamuya Ortalama 6 Bin 400 TL Maaşla Personel Alımı Başvuruları 6 Nisan'da Başlıyor

Kamuya Ortalama 6 Bin 400 TL Maaşla Personel Alımı Başvuruları 6 Nisan'da Başlıyor

2021 yılı memur alımları kadrolu statüde yapılmaya Nisan ayında da devam ediyor. Memur alımı başvurularına dair tüm süreci ve başvuru detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.

Kamuya 6 bin 400 TL maaşla memur alımları için başvuru süreci başlıyor. Kamu kurumu kadrolu memur alımı için başvurular alacak. Aksaray ili iş ilanları kapsamında memur alımı mühendis kadrosu için yapılacak. Ortaköy Belediyesi memur alımı başvuru süreci ve tüm genel hükümleri bu yazımızda bulabilirsiniz. Kamuya ortalama 6 bin 400 TL maaşla personel alımı başvuruları 6 Nisan'da başlıyor.

Kamu Personeli Memur Alımı

Kadrolu memur alımları mühendis kadrosu için olacak. Memur alımı Teknik Hizmetler Sınıfı TH kadroları için gerçekleştirilirken 8’nci derece devlet memuru alımı kadrosu için olacak. Evli, eşi çalışmayan ve çocuk sayısına göre de aylık ücretlere 400-500 TL arasında artış yapılmaktadır.

Mezuniyet Hükmü

Memur alımı başvurusu için adayların Mühendislik Fakültelerinin Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği veya Harita Mühendisliği bölümlerinden mezun olması gerekiyor. Ayrıca başvuru için en az B sınıfı sürücü belgesi sahibi olmak da gerekmektedir. 2020 yılı KPSSP3 puan türünden en az 60 alanlar başvuru yapabilir.

Başvuru Genel Şartları

Türk Vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak, Erkek Adaylar için Askerlik durumu itibariyle, askerlikle ilgisi bulunmamak veya Askerlik çağına gelmemiş bulunmak yada askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak gerekiyor.

Başvurular

Başvurular 6 - 8 Nisan 2021 tarihleri arasında yapabileceklerdir. Başvurular şahsen, posta veya elektronik posta ile yapılabilecektir. Kamuya ortalama 6 bin 400 TL maaşla personel alımı başvuruları 6 Nisan'da başlıyor ve sürece dair kılavuzdan tüm detayları bulabilirsiniz.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum