Kırşehir Mucur Belediyesi İşçi Alımı

Kırşehir Mucur Belediyesi İşçi Alımı

Kırşehir Mucur Belediyesi Sözleşmeli İşçi Alım ilanı yayınladı. Alınacak Personel sayısı 3 kişi olarak açıklandı. Başvurular 15 Şubat 2017 tarihinde sona erecektir.

KPSS şartı aranmayan ilana adayların başvurabileceği Kırşehir Mucur Belediyesine Beden işçisi (Genel) alınacaktır.
Alınacak Personeller Kırşehir Mucur Belediye Başkanlığında istihdam edilecek olup çalışma adresi aynı adrestir.

İlana başvuracakların kişisel durumu Normal olanlarla birlikte TMY ( Terörle Mücadelede yaralanan ) olanlar da başvura bileceklerdir. Başvuracak adaylar iş kur ilan numarası ile İnternetten veya şahsen 15 Şubat 2017 tarihine kadar başvuru yapmaları gerekmektedir.

Beden işçisi (Genel) 3 kişi için şartlar: En az ilköğretim mezunu en çok Üniversite Lisans mezunu olması gerekmektedir. Başvuracak Adaylar İş kur iş ilan 00003582179 numarası ile veya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne Şahsen 15 Şubat 2017 tarihine kadar başvurmaları gerekmektedir.

Talep sayısının 3 katından fazla başvuru olması durumunda 20 Şubat 2017 tarihinde saat14:00 ile 15:00`de Mucur Belediyesi toplantı salonunda Noter huzurunda kura çekilişi yapılacaktır. Talep kuraya tabi olduğu için şartları uyan ve müracaatları kabul edilenlerin tamamı noter huzurunda kura çekimi ile belirlenecektir.

Şartlara durumu uyan adaylar, ilanın yayımlandığı tarihten itibaren Kırşehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’nden şahsen veya iskur internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler. Gerçeğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusu geçersiz hale getirilmesi işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklı tutulur.

Başvuracakların talep fazla olması halinde talebe başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya sözlü sınavdan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorunlar. Kırşehir iş ilanları kariyer.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.