Kızılay 45 Yaş Adayları İşe Alacak! KPSS Şartsız Yeni Personel Alımı Açıklandı

Kızılay 45 Yaş Adayları İşe Alacak! KPSS Şartsız Yeni Personel Alımı Açıklandı

Türk Kızılay’ı bünyesinde 45 yaş şartına kadar adayların mezuniyet şartı olmadan başvuru yapabileceği personel alımı için süreç başladı. İşte başvurulara dair tüm detaylar ve sürecin yer aldığı yazımız.

Türk Kızılay’ı 2023 yılı personel alımı başvuruları kapsamında başvurular Çadır ve Tekstil A.Ş. için başladı. 45 yaş adayların işe alınacağı başvurularda mezuniyet şartı yok. Çadır ve Tekstil A.Ş. Üretim Birim Yöneticiliği bünyesinde Belirli Süreli Sözleşmeli vasıfsız personel alımı tüm detayları bu yazımızda.

Kamu personel alımı başvuru genel şartlar

45 yaşını geçmemiş olmak, erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olmak, eğitime açık, çözüm odaklı, gelişime ve uzmanlaşmaya açık, üretim hedefleri belirlenmiş kriter ve kalite standartları doğrultusunda üretim yapılmasına yardımcı olmak, uygulama becerisi, iş kalitesi, zaman yönetimi, öğrenme odaklılık, kurum ilke ve değerlerine uyum, yeniliğe ve değişime açıklık, takım çalışma, iletişim yeteneği, sorumluluk, geri bildirim, çalışma disiplini, sonuç odaklılık gibi özelliklere haiz olmak, çalışma ve seyahat engeli bulunmayan, ağır işlerde çalışabilecek rahatsızlığı olmamak şartları var.

Kızılay personel alımı nitelikleri

Çadır üretiminde malzeme taşıma, temizlik, paketleme ve el işlerinde görevlendirilmek üzere kendisine tevdi edilen işleri yerine getirmek üzere vasıfsız personel alımı başvuru süreci şu şekilde olacak.

Vasıfsız personel alımı başvuru süreci

Kamu personel alımı başvuruları kapsamında Kızılay bünyesinde Çadır ve Tekstil A.Ş. için güncel personel alımı başvuruları Ocak 2023 itibarıyla başladı.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum