Kızılay Gençlik Çalışanı Personel Alımları Yapacak! KPSS Şartsız

Kızılay Gençlik Çalışanı Personel Alımları Yapacak! KPSS Şartsız

Türk Kızılay’ına KPSS şartı aranmaksızın yeni personel alımları kapsamında “gençlik çalışanı” kadrosu için başvuru kılavuzu yayımlandı.

Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS şartı olmaksızın Türk Kızılay’ına “GENÇLİK ÇALIŞANI” personel alımları yapacak. Türk Kızılay’ı gençlik çalışanı alımı başvuru şartları ve tüm sürece dair detayları bu yazımızda hazırladık. Kızılay Gençlik Çalışanı Personel Alımları başvuru süreci şu şekildedir:

Başvuru Süreci

Gençlik Çalışanı alımı Türkiye geneli olarak yapılacak. Başvurular 30 Nisan 2021 tarihine kadar aşağıdaki “başvuru ekranı” üzerinden adaylar yapabileceklerdir.

Başvuru Şartları Nelerdir?

Psikoloji, Sosyal Hizmetler, Psikolojik Danışma ve Rehberlik, Eğitim Fakültesi bölüm mezunu olma şartı var. Pedagojik formasyon sahibi ve/veya en az 1 yıl çocuklarla çalışma deneyimi olan adaylar isteniyor.

İyi seviyede Arapça konuşabilen (Mülakatlar Arapça ve Türkçe gerçekleştirilecek olup bu kriteri sağlamayan adaylar değerlendirme kapsamına alınmayacaktır.) adaylar başvurabilir.

Ayrıca iletişim becerisi yüksek, ekip çalışmasına yatkın, gelişime açık, sorumluluk sahibi, MS Office programlarını etkin kullanabilen, seyahat engeli bulunmayan, erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış veya en az 2 yıl tecilli adaylar Kızılay Gençlik Çalışanı Personel Alımları için başvuru yapabilir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum