Konya Belediyesi 15 Kadrolu Memur Alımı İlanı Yayımlandı

Konya Belediyesi 15 Kadrolu Memur Alımı İlanı Yayımlandı

Belediye personel alımı kapsamında yapılacak olan güncel işe alımlar için başvuru kılavuzları yayımlanmaya devam ediyor. Konya iş ilanları aracılığı ile ilan edilen son personel alımı duyuruları için şartlar belli oldu.

Kamu personeli alımı ilanları Türkiye genelinde yayımlanmaya devam ederken; güncel istihdam ilanlarına ait olan başvuru şartları ve sürece dair detayların yer aldığı başvuru kılavuzları da adayların bilgilerine sunuluyor.

KONYA İŞ İLANLARI

Yerel yönetimler platformu aracılığı ile duyurulan son istihdam duyurularında yer alan bilgilere göre; Konya iş ilanları kapsamında ilçe belediyesi olarak kamu hizmeti veren belediye personel alımlarının Selçuklu Belediye Başkanlığı bünyesinde gerçekleştirileceği açıklandı.

MEMUR ALIMLARI

İlgili ilanlar; GİH sınıfına mensup olmak üzere 15 kişilik kontenjan ile çıkılan kamu personeli alımı için sadece Memur alımı unvanında görevlendirme yapılacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI

Kamu Yönetimi, İktisat ve İşletme bölümlerinin birinden mezun olan ve ayrıca MEB onaylı Bilgisayar İşletmeni Sertifikası veya mezun olduğu okulda bilgisayar dersi gördüğüne dair belgeye sahip olan adayların 13 kişili memur alımı başvurularını tamamlaması mümkün olacaktır.

Önlisans Muhasebe programından mezun olan ve ayrıca MEB onaylı bilgisayar işletmeni sertifikasına sahip olan adaylar da 2 kişilik memur alımı başvurularını tamamlayabilecektir.

KPSS 70 puan ve B sınıfı sürücü belgesi şartları aranmaktadır.

BAŞVURU SÜRECİ

Adaylar başvurularını 16-20 Ağustos 2021 mesai saatleri arasında Şeyh Şamil Mah. Doç.Dr. Halil Ürün cad. No:19 Selçuklu / KONYA adresine şahsen veya belediye resmi internet adresinden online olarak yapabilecektir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum