KPSS 55 Düz Memur Alımı Aralık Ayı Başvuruları Alınacak (İkamet Şartsız)

KPSS 55 Düz Memur Alımı Aralık Ayı Başvuruları Alınacak (İkamet Şartsız)

Genel İdari Hizmetler GİH sınıfı 11. Derece kadrolu düz devlet memuru alımı için başvurular alınacak. Kamu personel atama başvuru süreci düz memur alımına kimlerin başvuracağına dair detaylar bu yazımızda.

Kamu Personel Seçme Sınavı KPSS 55 puanla adaylar başvuru yapabilecek. Kadrolu DÜZ MEMUR ALIMINA kimler başvurabilecek? Aralık ayı memur alımları kapsamında düz memur alımı için gerekli süreci ve tüm detayları bu yazımızda bulabilirsiniz. İşte Niğde İli Aktaş Belediye Başkanlığı bünyesinde yeni memur alımı süreci ve tüm detaylar.

Memur alımı (genel şartlar)

Kadrolu memur alımı için adayların 657 DMK’daki şartları taşıması gerekiyor. Bu kapsamda T.C. vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği olmamak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak, daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak, en az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak gerekiyor.

Memur alımı başvuru mezuniyet şartları

Düz memur alımı GİH sınıfı 11. derece kadro için yapılacak. Adayların Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri,  Ekonometri veya Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi bölümlerinin birinden lisans mezunu olması gerekiyor. Kadın ve Erkek adayların başvurabileceği kadro için KPSS’den en az 55 ve üzeri puan almak şartı var.

Aktaş Belediyesi düz memur alımı başvuru tarihleri

Niğde ili iş ilanları kapsamında Aktaş Belediyesi düz memur alımı için başvurular Aralık ayı içerisinde olacak. Adaylar şahsen ya da posta ile başvurularını “Aktaş Belediyesi Cumhuriyet Mah. Belediye Cad. No:1 Aktaş Belediyesi NİĞDE” adresine yapacaklar. Başvurular 12-14 Aralık 2022 tarihinde olacak.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum