KPSS 55 Puanla Lise Şoför Personel Alımı Başvuruları Bugün başladı

KPSS 55 Puanla Lise Şoför Personel Alımı Başvuruları Bugün başladı

Kamuya en az 6 bin 948 TL maaşla kamu şoförü alımı yapılacak. Sürece dair gerekli başvuruları ve tüm detayları bu haberimizde hazırladık. İşte lise mezunu adayların başvuru yapabileceği kadrolar ve tüm detaylar.

Kamu Personel Seçme Sınavı KPSS 55 puan şartıyla güncel şoför personel alımı başvuruları bugün başladı.  Afyonkarahisar ili iş ilanları kapsamında Salar Belediye’sine güncel şoför alımı başvuruları alınacak. Kimler kamuda şoför olabilir? Şoför olmak için gerekli şartları ve tüm detayları. İŞ İLANLARI KARİYER olarak bu ilan haberimizde hazırladık.

Afyonkarahisar Salar Belediyesi memur alımı başvuru şartları

Adayların başvuru için 657 DMK’daki şartlara haiz olması, T.C. vatandaşı olması gerekiyor. Ayrıca kamu haklarından mahrum bulunmamak, askerlikle ilişiği olmamak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak gerekiyor. Şoför alımı sürücü belgesi şartı olarak da en az C sınıfı ehliyet istenmektedir.

Kamu memur alımı mezuniyet şartları

Başvuru için adayların herhangi bir lise veya dengi okul mezunu olması gerekiyor. Şoför alımına kadın ve erkek adaylar başvuru yapabilecek. Şoför alımı için ise 2020 KPSSP94 puan türünden en az 55 ve üzeri puan almak gerekiyor.

Şoför alımı başvuru süreci

Afyonkarahisar ili Salar Belediyesi kamu şoförü alımı için adayların süreci 16-18 Mayıs 2022 tarihlerinde tamamlaması gerekiyor. Başvurularını online olarak e-posta adresine, posta ile ya da şahsen olacaktır. İşte sürece dair gerekli başvuru kılavuzu:

 

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum