KPSS 60 Puan İkamet Yok 100 Personel Alımı Başvurular Başlıyor

KPSS 60 Puan İkamet Yok 100 Personel Alımı Başvurular Başlıyor

Büyükşehir Belediyesi tarafından İŞKUR’da yayınlanan ilanda daimi kadroda ikamet şartsız KPSS 60 puanla 100 personel alımı başvurular başlıyor.

İŞKUR kurum dışı ilanlar sitesinde yayınlanan ilana göre Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bünyesinde görevlendirilmek üzere daimi kadroda KPSS 60 puanla ikamet şartsız 100 İtfaiye Eri ve Zabıta Memuru alımı başvurular 14 Haziran’da.

Adaylar için başvuru zamanı

Adaylar başvurularını 14 - 18 Haziran 2021 tarihleri arasında (18 Haziran 2021) yapacaklardır.

Adaylar için başvuru şekli ve yeri

Adaylar başvurularını Yüzüncü Yıl Mahallesi İtfaiye Sokak No: 1 Süleymanpaşa/TEKİRDAĞ adresindeki Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı içinde bulunan başvuru masasına şahsen müracaat ederek yapacaklardır.

Adaylarda aranan ortak nitelikler

Türk vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Affa uğramış olsa bile belirli suçlardan mahkum olmamak, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak, Sınav tarihi itibarı ile 30 yaşını doldurmamış olmak, Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak, Erkeklerde 1.67 metre Kadınlarda 1.60 metre boyunda olmak ve boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (±) 10 kilogramdan fazla fark olmamak.

Zabıta Memuru için aranan nitelikler (40 personel)

Ekonomi, İktisat, İş İdaresi ve İktisat, İşletme-Ekonomi, İşletme-İktisat, İşletme, İşletmecilik, İş İdaresi, Yönetim ve Organizasyon, Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Çalışma Ekonomisi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Maliye, Yerel Yönetimler Lisans programlarının birinden mezun olmak, En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

Zabıta Memuru için aranan nitelikler (5 personel)

Mütercim-Tercümanlık (Türkçe-Almanca İngilizce), Mütercim-Tercümanlık (İngilizce-Fransızca-Türkçe), Mütercim Tercümanlık (İngilizce), Çeviribilim (İngilizce), Mütercim-Tercümanlık (İngilizce-Fransızca) Lisans programlarının birinden mezun olmak, En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

Zabıta Memuru için aranan nitelikler (5 personel)

Beden Eğitimi ve Spor, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Lisans programlarının birinden mezun olmak, En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

İtfaiye Eri için aranan nitelikler (10 personel)

Meslek Yüksekokulların Makine, Motor, Otomotiv, Elektrik-Elektronik Ön lisans programlarından birinden mezun olmak, En az C Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

İtfaiye Eri için aranan nitelikler (10 personel)

Meslek Yüksekokulların Sivil Savunma ve İtfaiyecilik, İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği, İlk ve Acil Yardım Ön lisans programlarından birinden mezun olmak, En az C sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

İtfaiye Eri için aranan nitelikler (20 personel)

Herhangi bir Ön lisans programından mezun olmak, En az C sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

İtfaiye Eri için aranan nitelikler (10 personel)

Herhangi bir Lisans programından mezun olmak, En az C sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum