KPSS 60 Puan İle Belediye Kadrolu Memur Alım İlanı Yayımlandı

KPSS 60 Puan İle Belediye Kadrolu Memur Alım İlanı Yayımlandı

Yerel yönetimler kapsamında kamu personeli alımı ilanları yayımlanmaya devam ediyor. Duyurulan son ilanlarda yer alan bilgilere göre; belediye tarafından KPSS 60 puan ile kadrolu memur alımı yapılacaktır. Başvuru detayları haberimizde…

Kamu kurum ve kuruluşları tarafından yayımlanan son ilana resmi Gazete aracılığı ile duyuruldu. 2 Mart 2021 personel alımı ilanlarında yer alan bilgilere göre kadrolu memur alımı başvuru kılavuzu yayımlanmış olup; başvuru şartları ilan edilmektedir.

Aksaray İş İlanları

Yere yönetimler dahilinde Aksaray iş ilanları kapsamında yayımlanan duyuruda; ilçe belediyesi olarak kamu görevi yapacak olan adayların Aksaray Ortaköy Belediyesi tarafından istihdam edileceği beyan edildi.

Unvan ve Kontenjan Bilgileri

Aksaray İli Ortaköy Belediye Başkanlığı muhatabı ile yayımlanan memur alımı için tek kişilik kontenjan açıldı. T.H sınıfı dahilinde 8. Dereceden kadrolu olarak istihdam edilecek personel alımı için sadece Mühendis alımı yapılacağı bilgisi ilan edildi.

Başvuru Süreci

İlgili memur alımı başvuruları Nisan ayında başlayacaktır. Nisan 2021 iş ilanları dahilinde 6 Nisan 2021 tarihinde başlayacak olan personel alımı ilanı için 8 Nisan 2021 tarihinde başvuru işlemleri sona erecektir.

Başvuru işlemleri belediye@ortakoy.bel.tr olarak ilan edilen belediyeye ait mail adresi üzerinden online olarak yapılacaktır.

Sınav Bilgileri

Şehit Karşı Mahallesi Şehit Mesut Çiftçi Cad. No:44 Ortaköy/Aksaray adresinde, Ortaköy Belediyesi hizmet binası Meclis Toplantı Salonu’nda  yapılacak olan sınav ile tespit edilecek olan memur alımı için ilgili sınav uygulaması 14 Nisan 2021 saat 10:00’da yapılacaktır.

Türkiye Cumhuriyeti Anayasası, Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu, Mahalli idarelerle ilgili temel mevzuat ile Kadro unvanına ilişkin mesleki bilgi ve yeteneğin ölçülmesi konuları dahilinde sınav yapılacaktır.

Başvuru Şartları

Kadın ve erkek adayların başvurularını teslim edebileceği alımlar için her adayın; Mühendislik Fakültelerinin Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği veya Harita Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak şartını sağlaması gerekmektedir.

En az B sınıfı sürücü belgesi sahibi olmak şartının arandığı başvuru işlemleri için adayların KPSS puan şartını da sağlamaları gerekmektedir.

Adayların KPSS P3 puan türünden en az 60 puan alması şarttır.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.