KPSS Şartsız Yüksek Maaşlarla Yeni Kamu Personel Alımı! Başvuru Ekranı

KPSS Şartsız Yüksek Maaşlarla Yeni Kamu Personel Alımı! Başvuru Ekranı

Kamuya çok yüksek maaşlarla olmak üzere kamu personel alımı yeni ilan açıklandı. Başvuru süreci online olarak yapılabilecek. Gerekli tüm detayları ve başvuru sürecini bu yazımızda bulabilirsiniz.

Ankara Üniversitesi Rektörlüğü tarafından güncel sözleşmeli bilişim personeli alım ilanı yayımlandı. KPSS zorunluluğu bulunmamaktadır. Sözleşmeli Bilişim Personeli pozisyonunda istihdam edilmek ve tam zamanlı çalıştırılmak üzere sözlü sınavla toplam 4 personel alımı yapılacak. İşte sürece dair tüm detayların yer aldığı yazımız.

Personel alımı KPSS zorunluluğu yok

ÖSYM tarafından 2021-2022 yılında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavında KPSSP3 (B) puanının yüzde yetmişi (KPSS puanı olmayan veya belge ibraz etmeyen adayın KPSS puanı 70 olarak değerlendirilir) baz alınacak. Bu kapsamda KPSS zorunluluğu bulunmamaktadır.

Kamu personel alımı kontenjan ve maaşlar

1 Ağ Yöneticisi, 1 Güvenlik Uzmanı, 1 Ağ Uzmanı, 1 Sistem Uzmanı alımı yapılacak.

AĞ YÖNETİCİSİ: 1 Kişi- Tam zamanlı, Bilgi İşlem Daire Başkanlığında görevlendirilecektir. Aylık brüt sözleşme ücret tavanının 3 katı kadar ücret tahsisli kadro için 3 katı ücret ödenecektir.

GÜVENLİK UZMANI: 1 Kişi- Tam zamanlı, Bilgi İşlem Daire Başkanlığında görevlendirilecektir. Aylık brüt sözleşme ücret tavanının 2 katı kadar ücret tahsisli kadro için 2 katı ücret ödenecektir.

AĞ UZMANI: 1 Kişi- Tam zamanlı, Tıp Fakültesi Hastanelerinde görevlendirilecektir- Aylık brüt sözleşme ücret tavanının 2 katı kadar ücret tahsisli kadro için 2 katı ücret ödenecektir.

SİSTEM UZMANI: 1 Kişi- Tam zamanlı- Tıp Fakültesi Hastanelerinde görevlendirilecektir. Aylık brüt sözleşme ücret tavanının 2 katı kadar ücret tahsisli kadro için 2 katı ücret ödenecektir. 1 kat maaş 16 bin 277 TL’dir. Bu ilanda 2 ve 3 kat maaşlar yer almaktadır.

Ankara Üniversitesi memur alımı mezuniyetler

Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden mezun olmak gerekiyor. Ayrıca diğer dört yıllık eğitim veren fakültelerin mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik bölümlerinden mezun olanlar başvurabilir.

Memur alımı başvuru süreci

Ankara Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı internet sitesinde online olarak başvurular 28 Kasım’a kadar yapılabilir. 

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum