Kurban Bayramı Tatili 10 Güne Çıkıyor! Kabine Toplantısı Belli Oldu

Kurban Bayramı Tatili 10 Güne Çıkıyor! Kabine Toplantısı Belli Oldu

2022 yılı Kurban Bayramı tatili 10 güne çıkıyor. Milyonların gözü bu toplantıda olacak. Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı tarihi belli oldu. İşte kurban Bayramı tarihi ve tatil süreci.

Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak? Milyonların gözü bu toplantıda. 10 günlük tatil geliyor. Kamu çalışanları ve diğer tüm çalışanlar için 9 günlük tatil kararı kabine toplantısında kesinleşecek. Kurban Bayramı tatili kararı için Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısında belli olacak. İşte detaylar.

Kurban Bayramı ne zaman?

2022 yılı Kurban Bayramı 9, 10, 11 ve 12 Temmuz tarihlerine geliyor. 8 Temmuz arefe günü. İdareler minimum düzeyde personel bulundurması koşulu ile genellikle idari izin vermektedir. 4 günlük kurban bayramında kamu çalışanları ile özel sektör çalışanlarının gözü kulağı bu toplantıya çevrilmiş durumda. Kritik toplantıda karar verilecek.

Kabine toplantısında kurban bayramı tatili belli olacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında kabin toplantısı Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirilecek. 4 günlük kurban bayramı ile 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü aynı haftaya denk geliyor. 13 ve 14 Temmuz tarihlerinde de kamu çalışanlarının idari izinli sayılmasına karar verilmesi ile toplamda 10 güne çıkması beklenen Kurban Bayramı tatili için gözler kabinede olacak.

Turizmcilerden yoğun talep var

13-14 Temmuz tarihlerinde çalışanların idari izinli sayılması için Turizmcilerden yoğun talep var. Beklenti araya denk gelen bu günlerin de tatil edilerek herkesin beklentisinin karşılanması. Turizm sektörü bu iki günün de tatil olması ile canlılığın sağlanmasına katkı sunulacağını düşünüyor. Kabine toplantısı bu Pazartesi yapılacak. Artından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması ile nihai karar verilmiş olacak.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum