Lise Mezunu Kadrolu Kamu Şoförü Alımı Yapılacak (İkamet Şartsız)

Lise Mezunu Kadrolu Kamu Şoförü Alımı Yapılacak (İkamet Şartsız)

Kamuya yeni şoför personel alımı yapılacak. Kadrolu GİH sınıfı kadrolara memur atama başvuru süreci ve tüm detayları bu yazımızda bulabilirsiniz. İşte şartlar, başvurular ve tüm detayların yer aldığı yazımız.

Büyükkabaca Belediye Başkanlığına ilk defa atanmak üzere memur alım ilanı yayımlandı. Kamu şoförü alımları kapsamında Genel İdari Hizmetler GİH sınıfı 11. Derece kadrolara başvurular alınacak. Sürece dair tüm detaylar ve şartları bu yazımızda hazırladık.

Kamu personel alımı başvuru genel şartları

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48’inci maddesinin (A) fıkrasında belirtilen aşağıdaki genel şartlara sahip olmaları gerekmektedir. Bu kapsamda:

Türk vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, Türk Ceza Kanunu’nun 53’üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile ilgili suçlardan mahkum olmamak, askerlikle ilişiği olmamak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak şartları yer alıyor.

Şoför alımı başvuru mezuniyet şartları

2 Şoför alımı GİH sınıfı 11. derece kadrolara olacak. Başvuru için herhangi bir ortaöğretim kurumundan (lise veya dengi okul) mezun olmak, en az (D) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak şartları var. Kadın/Erkek adaylar başvurabilir. KPSSP94 puan türünden en az 70 puan almak gerekiyor.

Büyükkabaca Belediyesi memur alımı başvuru süreci

Adaylar başvurularını Belediye internet sitesinden temin edecekleri "başvuru formu"nu doldurarak tamamlayabileceklerdir.

Başvurular 28 Kasım ile 30 Kasım 2022 tarihleri arasında olacak. Başvurular şahsen ya da posta ile yapılabilecektir. Başvurular ayrıca e-posta adresine gerekli belgeler eklenerek de internetten yapılabilecektir. Başvuru için "Sultan Süleyman mahallesi Süleyman Demirel bulvarı no:2 Büyükkabaca Belediye Başkanlığı Senirkent/Isparta" adresi kılavuzda yer aldı. İşte tüm detaylara erişim sağlayabileceğiniz başvuru kılavuzu:

 

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum