Milli Eğitim Müdürlüğü en az ilkokul mezunu İŞKUR yeni ilanı yayımlandı

Milli Eğitim Müdürlüğü en az ilkokul mezunu İŞKUR yeni ilanı yayımlandı

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından yayımlanan kamu personeli alımı ilanlarında yer alan bilgilere göre; 26 Ekim 2020 yeni İŞKUR ilanı dahilinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından personel alımı yapılacağı açıklandı.

Kamu kurum ve kuruluşlarında yapılacak olan güncel kamu personeli alımları, sözleşmeli personel alımları ve daimi işçi alımları için başvuru kılavuzları yayımlanmaya devam ediyor. Yayımlanan son ilanlar göre İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılacak olan personel alımı için başvuru şartları, başvuru süreci ve ilan unvan ve kontenjan detaylarına dair bilgiler verildi.

Sinop İş İlanları

Karadeniz Bölgesinin önemli istihdam merkezlerinden bir tanesi olan Sinop iş ilanları dahilinde yayımlanan istihdam ilanlarında yer alan bilgilere göre; İŞKUR tarafından yayımlanmak üzere Sinop İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından istihdam yapılacağı beyan edildi.

Unvan ve Kontenjan Bilgileri

Sinop İl Milli Eğitim Müdürlüğü kamu personeli alımı dahilinde 1 kişilik kontenjan açıldı. Yayımlanan ilan bilgilerine göre; adayların Aşçı Yardımcısı unvanı ile görevlendirilecekleri ilan edildi.

Başvuru Süreci

26 Ekim 2020 İŞKUR iş ilanları aracılılığı ile yayımlanan personel alımlarına göre; adayların bugünden itibaren başvuru yapabilmesi için sistem aktif hale getirilmiştir. Her aday 30 Ekim 2020 tarihine kadar başvurularını tamamlayabilecektir.

Başvuruların yapılması ve takip edilmesi için İŞKUR iş ilan numarası olarak tayin edilen numaranın 00005742446 olarak belirlendiği açıklanmış olup; ilgili ilan numarası ile İŞKUR resmi internet adresi üzerinden online başvuruların yapılması mümkün olacaktır.

Başvuru Şartları

Sinop İl Milli Eğitim Müdürlüğü 1 Aşçı Yardımcısı alımı için verilen bilgilere göre; kurum tarafından adaylardan talep edilen başvuru şartları dahilinde; adayların engelli kamu personeli olarak hizmet verebilmesi için gerekli özel şartları haiz olması beklendiği ifade edilmektedir.

Başvuru yapacak olan adayların; en az ilkokul en fazla lise mezunu olması, 18 yaşından büyük ve Son 6 ay Sinop ilinde ikamet ediliyor olması, en az yüzde 40 oranında olmak üzere engelli raporuna sahip olunması gerek şartlar olarak ilan edilmiştir.

Başvuruların akabinde 11 Kasım 2020 saat 14:00’te Sinop İl Milli Eğitim Müdürlüğünde kura çekimi yapılacaktır.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum