MSB 66 Sözleşmeli Personel Alımı; KPSS 2019 - 2020 Puanı Geçerli

MSB 66 Sözleşmeli Personel Alımı; KPSS 2019 - 2020 Puanı Geçerli

Milli Savunma Bakanlığı 66 sözleşmeli personel alımı yapacağını ilan etti. Alım KPSS 2019 yılı ve KPSS 2020 yılı puanları kullanılarak yapılacak. MSB başvuruları 25 Kasım tarihi bitimine kadar yapılacak.

Milli Savunma Bakanlığı 66 sözleşmeli personel alımı yapacağını ilan etti. MSB personel alımı başvurusu yapacak adaylardaki en büyük özellik olarak KPSS 2019-2020 puanlarının geçerli olacağıdır.

Adaylar başvurularını 5-25 Kasım 2020 tarihleri arasında yapacaktır. Adaylar başvuru için istenen belgeleri 25 Kasım 2020 tarihine kadar Milli Savunma Bakanlığı Personel Temin Dairesi Başkanlığı Cebeci/ANKARA adresine elden veya posta yoluyla ulaştıracaklardır.

Adaylarda aranan şartlar;

Erkek adaylar için muvazzaf askerlik çağına gelmemiş veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış veya muaf veya ertelenmiş ya da yedek sınıfa geçirilmiş olmak, Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabiliyor olmak, Hedeflere yönelik ve sonuç odaklı çalışabilmek, analitik düşünme, planlama, organizasyon, iş takibi, ekip çalışması ve iletişim becerileri gelişmiş, iyi derecede raporlama ve sunum becerilerine sahip olmak. Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması sonuçları olumlu olmak.

Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği,  elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak.

(b) bendinde belirtilenler dışında kalan dört yıllık eğitim veren fakültelerin, mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olması gerekmektedir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum