Mülakatsız Yeni Memur Ataması Yapılacak! Güncel Yeni Kılavuz Yayımlandı

Mülakatsız Yeni Memur Ataması Yapılacak! Güncel Yeni Kılavuz Yayımlandı

Kamu üniversitesi tarafından sözleşmeli yeni memur alımı başvuruları alınmaya başladı. Güncel başvuru kılavuzu yayımlandı. Sürece dair tüm detayları, başvuru şartlarını ve mülakatsız atama bu yazımızda.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörlüğü tarafından güncel B sözleşmeli personel alımı başvuru ilanı yayımlandı. Mülakatsız yeni memur ataması yapılacak. KPSS (B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle toplam 14sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek. İşte sürece dair tüm detayların ve kamu memur atama başvurularına dair bilgilerin yer aldığı haberimiz.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi memur alımı başvuru genel şartları

Başvuru için 657 sayılı Kanun'un 48. maddesinde aşağıda belirtilen genel şartlar ile aranan şartları sağlaması gerekiyor. Ayrıca Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, askerlikle ilişiği olmamak, güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması olumlu olmak, çeşitli KHK ile kamu görevinden çıkarılmamış olmak, herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak gerekiyor. Ortaöğretim mezunları için 2022 KPSSP94, önlisans mezunları için 2022 KPSSP93 lisans mezunları için 2022 KPSSP3 puanı esas alınacaktır.

Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı özel şartları

35 yaşını bitirmemiş olmak diğer bir ifade ile 36 yaşından gün almamış olmak, yapılacak görev gereği mesai saatleri dışında ve hafta sonları çalışmaya herhangi bir engeli olmamak, nöbet usulü çalışmaya engel bir durumu bulunmamak, güvenlik görevini devamlı yapmaya engel sağlık sorunu bulunmamak, adayların 24 saat esasına göre vardiyalı çalışmasına ve iç/dış mekânlarda çalışmasına engel durumu bulunmamak, kadın adaylar için 155 cm erkek adaylar için 165 cm’den kısa olmamak gerekmektedir.

Kamu personel alımı başvuru süreci

Sağlık Bilimleri Üniversitesi memur alımı için başvurular 9 Ocak 2023’e kadar yapılabilecektir. Başvurular Üniversite Personel Daire Başkanlığı (Hamidiye Külliyesi, Tıbbiye Cad. No:38 Selimiye, Üsküdar, İstanbul) adresine ya da Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı Şube Müdürlüğüne (Ankara Gülhane Külliyesi Emrah Mah. 06018 Etlik/Keçiören/Ankara) adresine şahsen yapılacak.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.