OGM 2083 İşçi Alımlarında Yaş Şartı Esnetilecek mi? Beklenti Arttı

OGM 2083 İşçi Alımlarında Yaş Şartı Esnetilecek mi? Beklenti Arttı

Orman Genel Müdürlüğü bünyesinde 81 ilde 2 bin 83 kadroya işçi alımı yapılacak. Başvurular alınmaya başladı. Adaylar özellikle yaş şartına tepkili. İşte başvuru şartları ve beklenti.

Türkiye İş Kurumu İŞKUR üzerinden Orman Genel Müdürlüğü'ne OGM 2021 yılı 2 bin 83 kadroya işçi alımı başvuru sürecine girildi. Adaylar başvurularını yaparken yaş şartında da bir esneklik yapılmasını umut ediyor. Detaylar, başvuru şartları ve özellikle adayların esnetilmesini istediği yaşa dair detaylar.

OGM İŞÇİ ALIMLARI TÜM ŞARTLAR

T.C. vatandaşı olmak, Askerlik ile ilişiği olmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak, TCK cezai hükümlere haiz olmak, En az ilköğretim mezunu en fazla önlisans mezunu olmak. Kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak, Her aday, yalnızca bir meslek koluna başvuru yapabilecektir,

İŞKUR Açık İş İlanında belirtilen yerleşim biriminde/birimlerinde ikamet ediyor olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak gerekiyor. Ayrıca sadece erkek adaylar başvuru yapabilir.

OGM İŞÇİ ALIMI YAŞ ŞARTI ve BEKLENTİ

Orman Genel Müdürlüğü OGM 2 bin 83 kadroya yapacağı işçi alımı için 30 yaşından gün almamış olmak şartı var. Adaylar bu şartın kamuda yer alan 35 hatta 40 olarak değiştirilmesi yönünde beklentisi var. İşçi alımı süreci tamamlanmadan adayların bu şarta dair güncelleme yapılmasını beklentisi arttı.

BAŞVURULAR

Adaylar aşağıdaki başvuru ekranı üzerinden başvurularını yapabileceklerdir. İŞKUR "açık iş ilanları" sayfası üzerinden bireysel olarak giriş yaparak OGM işçi alımlarını iller bazında başvuru yapabilirsiniz.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
32 Yorum