Öğretmenevi Lise Mezunu 50 Yaş Sınır Daimi Aşçı-Aşçı Yardımcısı Alımı

Öğretmenevi Lise Mezunu 50 Yaş Sınır Daimi Aşçı-Aşçı Yardımcısı Alımı

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından İŞKUR resmi web sitesinde yayınlanan ilanda lise mezunu kadrolu personel alımı yapılacağı açıklanmıştır. 2 unvanda alınacak personeller için 50 yaş sınırı vardır.

İŞKUR resmi internet sayfasında yayınlanan ilana göre Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Van Gürpınar Öğretmenevi bünyesinde görevlendirilmek üzere 1 Aşçı ve 1 Aşçı Yardımcısı alınacaktır. Personel alımında adaylar için başvuru şartları ve detaylar haberimizde yer almaktadır.

Gürpınar Öğretmenevi personel alımı için başvuru süresi ve şekli.

Başvurular 30 Ocak 2023 tarihinde sona ermektedir. Adaylar başvurularını İŞKUR üzerinden elektronik olarak, hizmet noktalarına giderek şahsen ve Alo 170 hattı üzerinden telefonla yapacaklardır.

Adaylar için kura çekimi 6 Şubat 2023 tarihinde 10:00 – 11:00 saatleri arasında Gürpınar Öğretmenevinde yapılacaktır.

Aşçı alımı için 18 - 50 yaş arasında olmak, Lise mezunu olmak, Aşçılık ustalık belgesine sahip olmak, Aşçılık alanında çalışmış olmak, En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, Hijyen belgesine sahip olmak, Gürpınar ilçesinde ikamet ediyor olmak.

Aşçı Yardımcısı alımı için 18 – 50 yaş arasında olmak, Lise mezunu olmak, Aşçı yardımcısı yeterlilik belgesine veya MEB onaylı en az 450 saatlik kurs sertifikasına sahip olmak, En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, Hijyen belgesine sahip olmak, Gürpınar ilçesinde ikamet ediyor olmak.

Adaylar için İŞKUR başvuru numaraları 00007287181 ve 00007287200’dır.

 

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.