Orman Genel Müdürlüğü 6 Unvanda Memur Alımı Online Başvuru! En Az Lise 37 Şehir

Orman Genel Müdürlüğü 6 Unvanda Memur Alımı Online Başvuru! En Az Lise 37 Şehir

Orman Genel Müdürlüğü “OGM” bünyesinde sözleşmeli 109 kamu personel alımı online başvuruları alınıyor. 6 farklı unvanda 37 şehir için yapılacak atamalara dair tüm detayla bu yazımızda.

Orman Genel Müdürlüğü 2023 yılı kamu personel alımı başvuruları 6 unvanda tamamlanacak. 13 Ocak’a kadar başvurular online olarak yapılabilir. OGM’ye en az lise olmak üzere önlisans ve lisans mezunlarının başvurabileceği 109 sözleşmeli kadro için başvurular alınıyor. İşte gerekli tüm detayların yer aldığı yazımız.

Orman Genel Müdürlüğü memur alımı başvuru genel şartları

OGM personel alımları için adayların  657 Sayılı Devlet Memurları Kanununda yer alan genel şartlara haiz olmak, T.C. vatandaşı olması, askerlikle ilişiği olmaması gerekiyor. Ayrıca KPSS’den lise, önlisans ve lisans mezunları için 2022 yılı KPSSP3, KPSSP93, KPSSP94 puan türlerinden en az 70 puan almış olması gerekmektedir.

OGM memur alımı yapılan kontenjanları

Orman Genel Müdürlüğü’ne 48 Mühendis, 9 avukat, 3 tekniker, 17 büro personeli, 23 şoför, 9 koruma ve güvenlik görevlisi alımı başvuruları alınıyor.

Kamu personel alımı mezuniyetler

Avukat alımına başvuru için Hukuk mezunu olmak, Avukatlık Ruhsatnamesine sahip olmak,

Koruma Ve Güvenlik Görevlisi alımı için lise mezunu olmak, Özel Güvenlik Görevlisi Kimlik Kartına (silahlı - silahsız) sahip olmak, erkeklerde 170 cm’den kısa olmamak, kadınlarda 160 cm'den kısa olmamak, 18 yaşını tamamlamış 35 yaşından gün almamış olmak,

Destek Personeli (Şoför) alımına başvuru için lise mezunu olmak, en az C ehliyete sahip olmak veya yeni tip en az C ehliyete sahip olmak, Psikoteknik belgesine sahip olmak, SRC3 - SRC4 belgesine sahip olmak, 18 yaşını tamamlamış, 35 yaşından gün almamış olmak, Erkek olmak,

Tekniker alımına başvuru için Uçak Elektriği, Uçak Elektroniği, Uçak Gövdesi, Uçak Motoru. Uçak Teknolojisi, Uçak Elektrik ve Elektroniği önlisans programlardım arinden mezun olmak, Mekatronik veya Mekatronik Teknolojisi mezunu olmak gerekmektedir.

Büro Personeli alımına başvuru için ekonomi, iktisat, İş İdaresi ve iktisat Ekonomi ve İdari Bilimler. Ekonomi-Yönetim Bilimleri, Ekonomi Politik ve Toplum Felsefesi lisans, İşletme-Ekonomi, İşletme-iktisat, Ekonomi ve finans lisans, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri ilişkileri veya çalışma Ekonomisi lisans mezunu olmak gerekmektedir.

İşletme, İşletmecilik, İşletme-Maliye, İş İdaresi İdaresi ve iktisat, Yönetim ve Organizasyon, Yönetim Bilimleri. Yönetim Bilimleri ve Liderlik, Muhasebe-finansman, Muharebe ve Finansal Yönetim, Muhasebe ve Finans Yönetimi, Pazarlama, işletme Bilgi Yönetimi lisans mezunu olmak gerekmektedir.

Muhasebe, Muhasebe ve finansal Yönetim, Muhasebe ve Finans Yönetimi, Muhasebe ve Finansman, Finans ve Muhasebe, Muhasebe ve Denetim, işletme-Muhasebe ve Denetim, Muhasebe ve Maliye veya Muhasebe Bilgi Sistemleri lisans mezunu olmak gerekmektedir.

Maliye, Muhasebe ve Maliye veya Maliye-Muhasebe lisans, Grafik, Grafik Tasarımı, Grafik-Grafik Tasarımı, Grafik ve Reklamcılık, Adalet önlisans programından veya Adalet Meslek Yüksekokulu, Bilgisayar Programcılığı. Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Programlama, Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama, Web Teknolojileri ve Programlama önlisans, Çocuk Gelişimi, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi önlisans, Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı. Sekreterlik, Ofis Teknolojileri ve Yönetimi, Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı önlisans mezunu olmak gerekmektedir.

Mühendis alımları için Orman Endüstri Mühendisliği lisans, Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği, Jeodezi ve Haritacılık Mühendisliği Harita Mühendisliği, Geomatik Mühendisliği lisans, İnşaat Mühendisliği lisans, Makine Mühendisimi. Makine ve imalat Mühendisliği, Makine ve Üretim Mühendisliği, Makine ve Malzeme Mühendisliği lisans mezunu olmak gerekmektedir.

Elektronik Mühendisliği, Mikro elektronik Mühendisliği, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Haberleşme Mühendisliği, Telekomünikasyon Mühendisliği lisans, Bilgisayar Mühendisliği. Bilgisayar Bilimleri Mühendisliği, Bilgisayar Bilimi ve Mühendisliği, Bildim Sistemleri Mühendisliği, Bilgisayar ve Enformatik Mühendisliği, Kontrol ve Bilgisayar Mühendisliği lisans mezunu olmak gerekiyor.

4/B personel alımı başvuru tarihleri

Orman Genel Müdürlüğü “OGM” için 109 kadroya 6 branşta sözleşmeli 4/B memur alımı başvuruları 13 Ocak 2023’e kadar yapılabilir. 

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum