Osmangazi Üniversitesi Sürekli Kadro 22 Temizlik Görevlisi Alımı

Osmangazi Üniversitesi Sürekli Kadro 22 Temizlik Görevlisi Alımı

Osmangazi Üniversitesi tarafından İŞKUR’da yayınlanan ilanda lise mezunu sürekli kadroda 22 Temizlik Görevlisi alınacağı belirtilmektedir.

İŞKUR resmi internet sayfasında yayınlanan ilana göre Eskişehir Osmangazi Üniversitesi bünyesinde istihdam edilmek üzere en az lise mezunu sürekli kadroda 22 Temizlik Görevlisi alınacağı açıklanmıştır. Personel alımına dair tüm detaylar haberimizde.

Osmangazi Üniversitesi personel alımında başvuru süreci

Adaylar başvurularını 25 Şubat 2022 tarihine kadar İŞKUR üzerinden yapacaklardır.

Adaylar için kura işlemleri zamanı ve yeri

Kura çekimi 17 Mart 2022 tarihinde saat 14.00’da ESOGÜ Kongre ve Kültür Merkezinde yapılacaktır.

Temizlik Görevlisi alımında adaylarda aranan nitelikler (5 personel Engelli, 17 personel Eski Hükümlü/TMY olanlar)

Türk vatandaşı olmak, 18 – 35 yaş arasında olmak, Lise mezunu olmak, 657 sayılı kanunun 48 inci maddesinde yer alan şartları taşımak, Kamusal haklardan mahrum bulunmamak, Arşiv araştırması olumlu sonuçlanmak, Görevini devamlı yapmaya engel olabilecek hastalığı veya bulaşıcı hastalığı bulunmamak, Vardiyalı veya dönüşümlü çalışmaya engel durumu olmamak, Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış veya muaf olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak.

Engelli personel alımı için en az %40 engelli olmak.

Eski Hükümlü/TMY alımı için Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, cinsel saldırı veya çocuğun cinsel istismarı suçlarından mahkûm olmamak, Terör olaylarının sebep ve tesiri sonucu malul sayılmayacak şekilde yaralananlardan sağlık raporu ve terörle mücadelede yaralandığını gösteren komutanlık yazısı ile durumlarını belgelendirmek.

Adaylar için İŞKUR başvuru numaraları 00006580923 ve 00006580946’dır.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.