Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi 15 İşçi Alımı

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi 15 İşçi Alımı

Üniversiteden Yapılan Açıklamada 15 Geçici İşçi Alınacağını Duyurdu. Başvurular 06 Ekim 2016 ile 07 Ekim 2016 arasında yapılacaktır.

Üniversitenin çeşitli birimlerinde çalıştırılmak üzere 15 Geçici İşçi alımı yapılacaktır. 30 günden günden az süreli ve bir yılda toplam 90 günü geçmeyecek şekilde istihdam yapılacaktır.

Başvuracak adaylarda aranacak şartlar: Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olması, En az ilköğretim mezunu ( ilkokul mezunu dahil ) olması, Daha önce yıl içerisinde ( 2016 ) geçici işçi olarak çalışma hakkı kazananların başvuruları kabul edilmeyecektir. Rize iş ilanları kariyer.

Alınacak Personelin çalışma şekli ve çalışma yeri: Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesine bağlı birimlerde, binalarda temizlik ve düzen, bahçe, kampüs ve ağaçlı bölgelerde çevre düzenlemesi ile ilgili işlerde çalıştırılacaktır. Çalışma adresi Fener mahallesi zihni derin yerleşkesi Merkez Rize dir. Bavuracak adayların istenilen belgelerle birlikte başvuru formunu doldurarak Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığına ( Fener Mahallesi Zihni Derin Yerleşkesi ) elden teslim etmeleri gerekmektedir.

Alınacak 15 geçici işci için noter huzurunda 11 Ekim Salı günü üniversitenin Kongre ve Kültür Merkezi Konferans Salonunda kura çekimi yapılacaktır. Kura çekimi sonucu 15 personelin 3 katı olan 45 kişi aday tespit edilecektir. Ancak başvuru müracat sayısı 45 bulmaması halinde başvuranların hepsi aday sayılacaktır. Mülakata katılacak adayların mülakat tarihi, yeri ve saati kendilerine bildirilecektir. Adayların tebliğ adresi olarak verdiği adrese mülakat tarih yer ve saat bildirileceğinden ( başvuru formuna beyan etmiş olduğu adres esastır ) adayların adreslerini doğru bildirmeleri ve adres değişikliklerini süresi içerisinde bildirmeleri gerekmektedir. Adresten kaynaklı olumsuzluklardan adaylar sorumlu tutulacaktır. Mülakata katılması için tebliğ alan aday kendi isteğiyle katılmaz ise aday kendiliğinden elenmiş sayılacaktır.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum