Resmi Gazete İstanbul Üniversitesi Sözleşmeli Personel İlanı

Resmi Gazete İstanbul Üniversitesi Sözleşmeli Personel İlanı

Kamu personeli alım ilanlarında yer alan bilgilere göre İstanbul iş ilanları kapsamında yer alan ve İstanbul Üniversitesinde gerçekleştirileceği açıklanan görevlendirme için başvuru tarihi bilgileri ve şartlar açıklandı.

Kamu kurum ve kuruluşlarında hizmet verilmesi amacı ile personel alımı yapılacak olup; sözleşmeli personel alımı için güncel bir istihdam ilanı yayımlandığı açıklandı. Kamu üniversitesi personel alımı detayları belli oldu.

İstanbul İş İlanları

Başvuru süreci kapsamında görev hakkı kazanacağı beyan edilen adayların görev yerinin İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Rektörlüğü Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı olduğu açıklandı.

Unvan Bilgileri

İstanbul Üniversitesi tek kişilik alım yapacak olup; ilgili istihdamın sözleşmeli bilişim personeli unvanı ile yapılacağı beyan edildi.

Başvurular Başladı

12 Nisan 2021 Resmi Gazete ilanı ile başlayan başvurular için 26 Nisan 2021 tarihine kadar başvuruların devam edeceği beyan edildi. İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Personel Daire Başkanlığı Rektörlük Binası Zemin Kat Avcılar/İSTANBUL adresine şahsen y da posta yolu ile başvuru yapacaktır.

Başvuru Şartları

Adayların Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektrik Ve Elektronik Mühendisliği Ve Endüstri Mühendisliği bölümlerinden mezun olan adayların başvuruları kabul edilecektir.

Çok iyi derecede .NET/C#/ASP.NET ve CSS, JavaScript, HTML alanlarında yetkin kişilerin başvuruları kabul edilecek olup; KPSS P3 puan türünden en az 70 puan şartı aranmaktadır.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.