Sağlık Bakanı Koca Açıkladı! 85 Bin Personel Alımı Başlıyor (İşte Tarih)

Sağlık Bakanı Koca Açıkladı! 85 Bin Personel Alımı Başlıyor (İşte Tarih)

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca SON DAKİKA açıklamasında bulundu. 85 bin personel alımı için ilk süreç başlıyor. 32 bin tıbbi sekreter alımı için ilan sürecine girilecek. 2022 yılı içerisinde tüm atamalar tamamlanacak. İşte detayların yer aldığı haberimiz.

İŞ İLANLARI KARİYER olarak bugün GÜNDEME getirdiğimiz Sağlık Bakanlığı 85.000 personel alımı haberimizden hemen sonra Fahrettin Koca tarafından çok önemli açıklamalar geldi. 32 bin poliklinik için TIBBI SEKRETER alımı başlama tarihi ile tüm 85 bin personel alımı için gerekli detaylar açıklandı. İşte detaylar:

32 bin tıbbi sekreter alımında ilk ilan süreci başlıyor

Bakan Koca açıklamasında 32 bin poliklinik için tıbbi sekreter alımı ilan sürecine girileceği açıklandı. 3-4 hafta içerisinde İLAN SÜRECİNE girilecek. Koca açıklaması şu şekildedir: "32 bin poliklinik odamıza tıbbı sekreter almak istiyoruz. Dolayısıyla ÇOK GECİKMEDEN zannediyorum 3 veya 4 hafta içerisinde ilk adımlar için İLANA ÇIKILMIŞ OLACAK.

Bakan Koca özellikle de "85 bin kişinin alımı bu yıl yapılacak, bu konuda hiç kimsenin bir endişesi ve tereddüdü olmasın" açıklamasında bulundu.

85 bin personel alımı bu yıl olacak

SAğlık Bakanlığı için DEV personel alımı kapsamında görülmemiş sayıda 85.000 personel alımı için tüm kadrolara başvuruların 2022 yılı içinde alınması için gerekli ilan sürecine girileceğini belirten Koca, önümüzdeki haftalarda 32 bin kadro için ilanın yayımlanacağını açıkladı.

İlköğretim lise, önlisans, lisans adaylar kadro bekliyor

Gerek 32 bin tıbbi sekreter alımında gerekse 85 bin personel alımının tamamında lisans, önlisans, ortaöğretim “lise” ve ilköğretim "ortaokul" mezunları için adil kadro dağılımı isteniyor. 100 binlerce aday Sağlık Bakanlığı personel alımlarında tüm mezuniyetler için yeteri kadar kadro olacağını ve adil dağılımın mutlaka sağlanmasını talep ediyor.

İŞ İLANLARI KARİYER olarak Sağlık Bakanlığı 85.000 personel alımında gerekli GÜNDEM çalışmamız sonrası hemen açıklama gelmesini mutlulukla takip ediyoruz. Hemen bu yazımıza yorum ve görüşlerinizi yazabilirsiniz. İşte bugün yaptığımız haberimiz:

 

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
87 Yorum