SEDDK Güncel Kamu Personel Alımı Online Başvuru 30 Kasım Son

SEDDK Güncel Kamu Personel Alımı Online Başvuru 30 Kasım Son

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu bünyesinde yeni kadrolara memur alımı süreci tamamlanıyor. İşte personel alımı şartları.

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu SEDDK kamu personel alımı başvuruları 30 Kasım’da sona erecek. SEDDK’ya sınavla sigortacılık uzman yardımcısı alımı yapılacak. SEDDK bünyesinde memur alımı başvuru süreci, başvuru şartları ve başvuru ekranını bu yazımızda bulabilirsiniz.

SEDDK Kamu personel alımı

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme bünyesinde “Sigortacılık Uzman Yardımcısı” alımı için 15 kontenjan açıklandı.  İşte başvuru şartlarına dair detaylar.

Kamu Kurumu memur alımı (Genel Şartlar)

657 sayılı Devlet Memurları Kanununda yer alan genel şartların yanı sıra aşağıdaki özel hususlara haiz olmak gerekiyor. İşte başvurulara dair özel hükümler: Adayların başvuru için;

  • 35 yaşını doldurmamış olması,
  • 2020 ve 2021 KPSSP1, KPSSP2, KPSSP18, KPSSP28, KPSSP47, KPSSP48 puan türlerinin herhangi birinden 80 ve üzeri puan almış olması,
  • 2020 ve 2021 YDS, e-YDS İngilizce, Almanca, Fransızca dillerinin herhangi birinden en az (C) düzeyinde puan almış olması ve aşağıdaki bölümlerden herhangi birinden mezun olması şartı var.

Memur alımı (Mezuniyet Şartı)

Hukuk, siyasal bilgiler, iktisat, işletme, iktisadi ve idari bilimler fakülteleri ile ekonometri, aktüerya bilimleri, bankacılık, sigortacılık, bankacılık ve sigortacılık, finans, matematik, istatistik, endüstri mühendisliği, işletme mühendisliği bölümlerinden veya yurt dışı denkliği olan bölümlerden mezun olanlar başvurabilir.

Kamu personel alımı başvuru süreci

Başvurular 30 Kasım 2021 tarihi dahil olmak üzere aşağıdaki bağlantı üzerinden hemen tamamlanabilir. Başvurulara dair tüm detayları ve süreci bulabileceğini başvuru kılavuzu da şu şekildedir:

Adaylar SEDDK için sınav başvurularını 30 Kasım’a kadar aşağıdaki başvuru ekranı üzerinden gerekli başvuru formunu çevrim içi doldurarak yapmaları gerekiyor.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.