İzmir Belediyesi’ne İlkokul ve Üniversite Mezunu 50

İzmir Belediyesi bünyesinde görevlendirilmek üzere farklı unvanlarda çok sayıda personel alımı yapılacağı ilan edildi.

Belediyelerin kendi teşkilatlarında gerekli olan ve eksik olarak tespit edilen işçi ve personel alımlarının tamamlanabilmesi için çıkılan ilanlara bir yenisi daha eklendi ve belediye dahilinde hizmet vermesi amacı ile çok sayıda personel alımı yapılacağı açıklandı.

2019 İstihdamları kapsamında istatistiklere eklenen yeni personel ve işçi alımlarının alım adresi olarak İzmir’de çalışma faaliyetlerine devam eden belediye gösterildi.

İzmir’e bağlı hizmet veren Menderes Belediyesi sınırları içerisinde istihdam edilecek olan personeller için 6 farklı ilan yayımlandı.

Yayımlanan ilanlarda yer alan bilgilere göre personel ve işçi alımlarına dair verilen unvan bilgilerinde sırası ile; Halkla İlişkiler, Beden İşçisi, Park Temizlik İşçisi, Temizlik İşçisi, Formen alımı yapılacağı açıklandı.

İstihdam ilanında açık şekilde belirtilen kontenjan bilgilerinde ise Halka İlişkiler alımı için 1 kişi, Beden İşçisi alımı için hem 15 hem de ayrıca 9 kişi olmak üzere toplamda 24 kişi, 12 kişi için Park Temizliği ve ayrıca 10 kişi için temizlik personeli ve son olarak da 3 kişilik kontenjan ile sınırlı Formen alımı yapılacağı açıklandı.

Halka İlişkiler alımı için başvuru yapacak olan adayın üniversite mezuniyetine sahip olması şartı aranırken, geri kalan istihdam taleplerine başvuru yapacak olan adayların da ilkokul mezunu olması gerektiği ibare olarak eklendi.

İzmir Menderes ilçesinde ikamet etme şartı aranan ilanlara başvuru yapacak olan adaylar için başvuruların sadece belediye binasına şahsen yapılması gerektiği açıklandı.

En geç 24.7.2019 tarihi mesai bitimi itibari ile yapılacak olan toplamda 50 kişilik istihdam başvuruları için adayların bizzat başvuru yapmaları gerekmektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İşkur İş İlanları Haberleri

BOTAŞ Ön Lisans ve Lisans 121 Kamu İşçi Alımı Başvuruları
Kavaklıdere Belediyesi Okuryazar Üst Yaş Şartsız 12 İşçi Alımı
Osmangazi Belediyesi Eğitim-İkamet-Üst Yaş Yok Kadrolu 10 İşçi Alımı
Kaş Belediyesi 6 Unvan İkamet Yok 67 Kasiyer-Cankurtaran-Bekçi Alımı
KGM En Az İlköğretim 3000 İşçi Alımı! 55 Branş Başvuru Ekranı